lauantaina, elokuuta 08, 2009

Karvaton Kerttu


Tänään oli sit tarkotus pistää Gertrud Ketterä näyttelykuntoon, joten työkalut kainaloon ja pihalle sukimaan esiin upeaa näyttelyotusta... Niinpä niin

Ulkona meitä kohtasi tällainen näky:


Oltiin oltu koko viikko koskemati Gretan turkkiin siinä toivossa, että karvat pysyis yllä huomiseen. Aateltiin, ettei pestä Gretaa, vähän vaan "läästitään" turkista päällimmäisiä. Vaan kun turkki on äkkiä yhtä reikää, niin eipä siinä ollut mitään tehtävissä. Ois kai pitäny vielä eristääkin Gertrud, ettei kukaan muu nyhdä siltä pukua päältä leikin tiimellyksessä.


Greta levis pihamaalle


Kolmen ihmisen voimin raastettiin Gretan irtokarvotusta. Loppuun asti ei päästy, housut tarttee vielä käydä läpi ja kaulassa ja rintamuksessa on jokunen karvakin jäljellä. Tää kylki näyttää näin valokuvassa suorastaan hyvältä... tai ainakin siedettävältä.


Harmi vaan kun tää tuomarinpuoleinen kylki sit on puolestaan ihan kalju, nahka vaan loistaa lonkista ja suunnilleen selästäkin.


Gretaa ei siis huomenna kehissä nähdä, Hedda lähtee yksinään kohti Tuomarinkartanoa.

Mut hei, älkääs nyt, onhan mulla karvaa, kielessäkin, kattokaa vaikka...


Aina ei vaan voi voittaa, ei ees joka kerta, jos sit vaikka loppuvuodesta ois taas turkit päällä ja päästäis kehiinkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mut jos olette jo maksanut ilmon ja muutenkin menossa paikanpäälle niin eikö gretakin kannattaisi ottaa mukaan? eihän siinä mitään häviä, toisin kuin jos maksaa eikä mene.