sunnuntaina, elokuuta 23, 2009

Vilkasu viikonloppuun


Viikonloppu on melkeen vilahtanu. Vähän tää elo on menny flussasissa tunnelmissa; aamulla on yleensä ok olo, iltaa kohti sit alkaa tuntuu flunssaselta ja lämpö nousee, muttei kunnon kuumeeks kumminkaan, siihen 37 kohille kiikkumaan. Tätä tää on nyt ollu kohta viikon, toivottavasti loppuu ennen kun muuttuu heinänuhaks taas kesän koittaessa.

Eilen oli aivan mahtava pyykkipäiväsää: tuuli ja paisto aurinko. Tuli pestyä useempi koneellinen. Ja sit heitin pois koirien tyynyjä, kun ainakin paria niistä on alettu pitää vessana... argh. Ilmeisesti niistä vanhoista tyynynrämmäleistä ei hajut kaikkoa, ei siis auttanu kun pistää ne pois. Vähänks oli sit hölmistyneen näköstä sakkia kun tulivat ulkoo sisälle ja pari punkkaa oli kadonnu tyyten.

Kotisivuille sain päivitettyä M-pentueen kuvia, mut se nyt oli vasta urakan alku, lisää tapaamisessa otettuja kuvia oottaa käsittelyä. Täytyy ehkäs ahkeroida taas joku ilta, huomenna se ei kuitenkaan oo, sillä Hedda lähtee huomenissa pentukurssille. Saa nähdä mitä mettäläinen urbaanielämästä tykkää... tai no saatiinhan me esimakua Tuomarinkartanon näytelmässä.

Ai niin ländereille kävi tänään ohrasesti: olivat syömässä koko sakki kun KePo kotiutu ja tietty koko kööri ryntäs haukkuen kai ovesta ulos asti. Meikä tylynä keräs kaikki kupit pois, joten saatto jollekin jäädä vähän nälkä. Cello, meitin ahne poika, tosin ehti ahmia kuppinsa tyhjäks, Heddan, toisen moisen, kuppiin jäi ehkäs neljä nappulaa, Arskakin söi melkeen kaiken, Viivin annoksesta jäi noin puolet ja Totorolla saattaa maha kurnia kun Totoro, vaikka onkin hyvä syömään, syö hitaasti ja hartaasti oman annoksensa, oikein nautiskelee. No sitä sattuu, vaan mahtaako länderit ottaa opikseen.

Nyt suihkuun ja sit ois luvassa leffailta, KePo oli käyny vuokraamassa filmin.

1 kommentti:

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

paranemista!