maanantaina, elokuuta 24, 2009

Hedda pentukurssilla


Aamu alko lupaavasti. Juu, kello kyllä soi, soi ihan kunnolla korkeelta ja kovaa. Lämäytin hälytyksen sammuksiin ja aattelin, et dääm, ois pitäny painaa torkkua... nukahdin samantein. Ei aavistustakaan kuin kauan oisin nukkunu, ellei KePon kello ois soinu ja se ei välttämättä ois soinu, koskapa KePo on lomalla. Toisaalta kun KePo on lomalla, niin huolimatta herätyksestä noin 6.50 olin duunissa 7.32.

Iltasella starttasi pentukurssi, jolle maalaiskoira Hedda oli ilmotettu. Samalle kurssille tuli Jippo ja voi sitä kuljetusboxin kolinaa kun Jippo tajusi, että ulkona on tuttuja. Ah sitä jälleennäkemisen riemua... puolin ja toisin.

Koska länderilauma on niin kova meikäläisen perään, niin perinteisesti KePo treenaa ländereitten pentukurssit. Tai no perinteisesti ja perinteisesti, Totoro oli eka sitä perinnettä ja Hedda on toinen. Meikä on sit katsomossa ja kuvaa, jos sää sallii ja kamera sattuu mukaan. Ja pieni kouluttaja sisälläni elää kyllä, en aina saa pidettyä suutani kii ja jakelen KePolle hyvää tarkottavia neuvoja...

Luoksepäästävyys: Hedda kohtaa vieraan.


Jippokin kohtaa vieraan.


Enks mä vaan ookin kaunis??


Osaan mä istuakin.


Mä kyl osaan istua pal paremmin.


Kurssin loppupuuhatunti eli sitä sosiaalista treeniä.

Ei kommentteja: