sunnuntaina, elokuuta 09, 2009

Näyttelyitten päivä


Tänään oli sit Tuomarinkartanon näytelmät ja totta tosiaan jätettiin Greta Gertrud Turkkipuoli suosiolla kotio, ja ihan huolimatta siitä, ettei turkin tippuminen oo syy palauttaa näyttelymaksua, toisen kerran on sit Gretan vuoro, tietääpä ainakin, et loppuvuodesta on sit turkit päällä, että ei kun näyttelykalenteria kurkkimaan.

Hedda sitten. Ensin iski "maalaiskoira kaupungissa" -syndrooma ja Hedda ois mieluiten painaltanut takasin autoon. Osan matkaa autolta kehälle kannettiin neitosta (ajatella, jos Gretaa pitäis kantaa) ja päästiin leokehän laidalla moikkaamaan Zorroa, jolla oli turkki yllä.

Paikalle saapuivat myös Heddan sisko Heta ja Hetan "isosisko" Siru, joka oli turistina paikalla. Tosi samantyyppisiä ovat tyttöset Heta ja Hedda, nimiltäänkin..., kyllä nuo sisaruksiksi tuntee.

Heddalla kesti rauhottua, mut ennen kehää olin jo saanut neidon siihen tilaan, että namit maistu ja liikkeellekin tuo suostui. Tosin Hedda juoksi mun perässäni, ei suinkaan rinnalla, ja se aiheutti vähän ongelmaa kun yritin syynätä, että ravaako, loikkiiko, peitsaako, hyvin kyllä liikkui kun vauhtiin sai. Tuomarin kohtaamista jännäsin ehdottomasti eniten, mut se meni aika kivuttomasti, Hedda vaan mulkoili tuomaria niin et silmät pyöri päässä, ei kuitenkaan pakittanut, antoi koskea.

Lopputuloksena Heddalla PEK2, KP. Siskolikka Heta nappas ykkösijotuksen ja oli lopulta myös ROP. Manne "kruunattiin" VSP:ksi. Onnittelut molemmille. Olin kyllä onnesta ymmyrkäinen kuin reipas Hedda oli, ei olla kuitenkaan J-pentujen takia ehditty pal maailmalla liikkua, vaikka tässä kotona vierasvirta onkin ollut jatkuva. Tästä on hyvä jatkaa, enemmän kuin hyvä.

Zorro pyöri kehässä just ennen Heddan esitystä, joten ehdin kun ehdinkin nähdä Zorron yksilöesityksen ja ERI tuli. PU-kehä multa jäi sit näkemättä, oltiin Heddan kanssa just sillon kehässä. Zorron sijotus PU3. Ihanan loistavaa! Onnea, onnea!!

Päivän kruunasi tekstiviesti Norjasta: Padista leivottiin siellä Norjan valio. Aivan upeaa! Ja miten muistelen, että joskus aikoinaan oli puhe "ettei me niin niistä näyttelyistä"

Kuvia on taas lisää päivitettäviksi, kun sain niitä jonkusen sentään napattua, tosin vaan sellasia pönötyskuvia, ei mitään kehäkuvia. Zorrosta on suht onnistuneet kuvat, Heddasta on kuvia siskonsa kanssa, joskaan ne nyt eivät mitään valokuvauksen riemuvoittoja ole, ja onpa Heddasta yks yksittäiskuvakin, kotona otettu. Tai no kaiken rehellisyyden nimissä, on niitä kuvia pal enemmänkin, ne vaan ei oo läheskään kaikki julkasemiskelposia.

Ehtisköhän ens viikolla uhrata yhden päivän koneella istumiseen, tosin tapaamisen järjestelyt alkaa painaa päälle, joten voi olla, ettei koneelle pal kerkiä, vaan katotaan, eihän sitä koskaan tiedä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea näyttelyuran aloittamisen ja hyvän saavutuksen johdosta Heddalle, toivottaa Ryti-isä perheineen hiirolasta:)

Ansku kirjoitti...

Onnea kaikista menestysksestä! ja lisään vielä että Flii voitti 3-luokan Lempäälässä ja sai valiokellon käyntiin ;)

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Hirmusti onnea sekä Heddalle, että tätä kautta Padillekin! Vautsi!
Näkemisiin!

n-elikot kirjoitti...

Täällähän on niin upeita uutisia! Onnittelut tätä kautta kaikille menestyksestä!

T: Oulun poppoo