maanantaina, maaliskuuta 02, 2009

Idiotismin riemuvoitto


Sunnuntai sujahti lepposasti. Ensin nukuttiin pitkään (Gretakin...), sit syötiin aamupalaa pitkän kaavan mukaan. Iltapäivällä tuli Helmi (Maxigor Melixanthia) meille leikkimään Gretan kanssa ja että hauskuutta neideillä riittikin. Kaksi luminaista kävi välillä sisällä pyörähtämässä ja paineli sitten taas pihalle. Osan "kahvitauostakin" viettivät pihalla KePon valvonnassa. Kuvia tuli taas otettua, eiköhän ne jossain vaiheessa löydä tiensä kotisivujen kuvagalleriaan.

Muilta osin elämä on idiotismin riemuvoittoa... Muru alotti juoksunsa viimein ja kuin ollakaan sekotti Cellon pään ihan täysin. Tähän asti ei länderipojat ole leonkerpeleitten juoksuista välittäneet, mut nyt on meno ihan toinen. Cello on kertakaikkinen ääliö, se hyppii ja vinkuu ja vonkuu ja hölmöilee. Ulkona se kulkee nuolemassa pihaa, vaikka Muru ja Tiuku on kulkeneet jo tovin silleen, etteivät ole piha-alueelle päässeet asioitaan toimittamaan. Pojat taas ei toviin ole päässeet tarhaa tutkimaan. Totoro ei oo ihan niin sekasin, mut selkeesti sekin on nyt tajunnut, että hei noihan on niin kun naisia nuo kerpeleetkin.

Ja tietty asioiden näin ollen, vahinkojen välttämiseksi, joutuivat Muru ja Tiuku "juoksueristykseen" koirahuoneeseen, joka on KePon tallissa olevan työhuoneen vieressä ja varattu just kaikkee tällasta varten. Tosin Tiuku joutu vaan seuraneidiksi se kun ei tietenkään alottanut juoksuaan ainakaan vielä. Miten tässä toivotaankaan, että se tulis nyt samantein, mut jos oikein arvaan, niin Tiukun juoksu alkaa vähän sen jälkeen kun Murun loppuu ja siihen perään alottaa Greta. Että ihan kivoja aikoja tiedossa.

Cello käy jo niin ylikierroksilla, että saa nähdä miten eturauhanen kestää. No kestää sen kun kestää ja ellei kestä, niin se on pallit pois ja se sitten siitä. Ihan sama koskee Totoroa. Vaikka sitä kuin aattelee, että oishan se hyvä, jos molemmat sais pallinsa pitää ja joskus ehkä jalostukseenkin, niin se ei kuitenkaan ole elämää suurempi asia, ei lainkaan, itse asiassa vuosi vuodelta se tuntuu vähemmän tärkeeltä asialta ollenkaan. Mut ehkä tästä taas selvitään "hengissä".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

meillä ei oo juoksunarttua ainakaan kotona, mutta silti oli tänään ruikittu sisällä...Onneksi nuorimmainen oli pahimmat siivonnut ennen kuin ehdin edes töistä kotiutua. Mutta pallien poisto tuli täälläkin mieleen...Että sympatiat sinne =)