lauantaina, helmikuuta 28, 2009

Omannäköstä juhlintaa


Lauantai sit kolahti laituriin ja herätys oli... yllätys, yllätys klo 5.30 ja sit 6.15 ja 7.30. Että mä sit joskus rakastan tätä koirallista elämää. Tosin ei voi syyttää kun itteensä, ehkä. Vai pitäiskö syyttää vähän KePoakin, sehän vois ees joskus sanoo, et TÄSTÄ pentueesta meille ei jää ketään kotiin. Jaa, no tais se sanoo silleen kun Totoro jäi kotiin. Hups.

Tänään oon viettänyt omannäkösiäni synttäreitä viime viikonlopun "virallisten" vastapainoks. Aamupalan jälkeen suuntima Lauttasaareen ja Novitan tehtaanmyymälään, KePo kuskina ja vanhimmainen shoppailuseurana. Ihanan paljon ihania lankoja, ois tehny mieli ostaa vaikka mitä. Vaatteitakin, sekä aikusten että lasten. Ja käsityölehtiä. Lopulta mulla oli vaan jättikassi lankoja, potkupuku Miksulle ja yks neulelehti.

Seuraavaks ajeltiin Lumenen tehtaanmyymälään, näin iän karttuessa tarttee kartuttaa pakkelivarastookin... Ja kuten kaikki, jotka meikäläisen tuntee, tietää, niin mähän käytän ihan megapaljon pakkeleita. Vaan jotain kuitenkin tarttu matkaan mukaan, esim. uus lakka varpaankynsiin, sininen, ja vähän rasvaa läästittäväks naamaan, pärstävärkin iho kun ei oikein taho jaksaa näytön säteilyä, kylmää ilmaa, auton lämppärin puhallusta sun muuta sellasta, josta joutuu talvella nauttimaan.

Kolmas kohde oli Nlan FilmTown, josta parit devarit ja iso pussi irttareita mukaan ja matkaan. Vielä kaupasta ruokatarpeet (KePo ja vanhimmainen valmisti ruuan, mä vaan vähän autoin) ja kotiin. Nyt on syöty maistuva päivällinen ja katottu eka devari, juotu vähän punhoa ja tankattu riittävästi karkkeja. Luovan tauon jälkeen toinen devari...

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja: