tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Kuka käski, mitä mä sanoin


Greta ilahdutti tänä aamuna nukkumalla siihen asti kun kello soi, siunattu Gertrud ihanainen. Tosin olo nyt ei jostain kumman syystä ollu kuitenkaan mitenkään pirtee, ne vaan tuntuu noi illat venyvän ja vanuvan ja aina surffataan kohti puoltayötä ennen kun huomaakaan. No mä lepään sit eläkeiässä, ehkä, kenties...

Murulla ois varmaan niin kun parhaat päivät menossa koskapa juur nytkin pari jätkää jodlaa tuolla ulko-ovella. Lopun aikaa ne astuu toisiaan, jolloin yleensä toisen hermo menee ja alkaa hirmu örvellys. Sit molemmat yrittää kovasti iskee Viiviä, joka heilauttelee käsilaukkua sen verran, että tuntuu. No tänään Totoro keksi, että hätätapauksessa sitä voi astua vaikkas Gretaa, jonka mielestä se on ihan älykiva leikki, sillonhan voi rauhassa pureskella Totoroa vaikkas jaloista. Jep, jep.

Tää on niin keleen kirottua ja ärsyttävää ja hermoja raastavaa, ettei ihan heti uskois. No kuka käski ottaa uroksia samaan taloon narttujen kanssa ja tähän KePo sanois: "Mitä mä sanoin". Arska sentään osaa käyttäytyä, tosin onkin kastroitu, joten se on nyt hyvin liki, etten tee äärimmäisiä ja lopullisia tekoja näitten nuorempienkin osalta. Kerranhan se vaan kirpasee, eikä sillonkaan meikäläistä.

Ja mitäs muuta tänään paitti ärsytystä... ei kai oikein mitään. Piti laittamani kuvia kotisivuille, mut sit jumahdin siivoomaan sähköpostiani, joten ne kuvat jäi toiseen kertaan. Pyykkiä sentään sain pestyä ja lämmityksen hoidettua. Mut hei, eiks siinä jo ookin yhelle päivälle Että ei kun unten maille.

Ei kommentteja: