lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Pranayama


Että ihan lauantai. Joo'o. Herra Löppönen alkaa olla käsittämättömän mahdoton, eikä Poika Popponen oo pal...ööö fiksumpi. Molemmat on täysin kuuroja, sokeita ja ennen kaikkea järjettömiä, viimesetkin aivosolut on laskeutuneet kiveksiin tai jotain sellasta. No kaipa tää tästä taas joskus normaaliks muuttuu, ehkä.

Tänään olin opiskelemassa pranayamaa. Juu, piti oikein käydä lunttaamassa Sarin sivuilta, että miten se tuokin sana kirjotetaan. Käyttekös te sit lunttaamassa, mitä ihmettä kävin opiskelemassa . Pienenä vihjeenä; se on elämiselle välttämätöntä, vaan aika moni on oikean sellasen unohtanut jo aikaa sitten.

Kurssin jälkeen on sit valmistauduttu huomiseen. Oli tarkotus paistaa jotain pizzan tapasta, vaan hah, laiskuus iski ja ostin kaupasta raakapakaste pasteijoita, toivottavasti porukka ei oo kovin pettynyttä tästä tarjoiltavien muutoksesta. Pasteijoita on nyt joka lähtöön: kinkku-perunaa, liha-riisiä, vihannes-juustoa, muna-riisiä, fetaa, pinaattia, laktoositonta, laktoosia sisältävää jne. Luulis jokaiselle löytyvän jotain. Huomenna on nimittäin K-katraan kokoontumisajot. Toivottavasti sää suosii meitä.

Nyt lauantai-illan viettoon. Tuulensuoja toivottaa kaikille rattoisaa lauantaiehtoota.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oikea tekniikka on tosiaan A ja O :) (tänään meni itellä juoksulenkki maitohapoille, kun oon sairastellut taas pari viikkoo).
Pidetään peukkuja, että Löppönen ja Popponen löytävät jälleen kadonneet aivonsa :). Meillä ilmeisesti myös joku juoksuinen narttu kylällä, kun Timon ruikkii nurkkiin (vai protestoiko vaan, en tiiä). Nähdään pian! (koetan päästä kuntoon ennen sitä ja PYSYÄ terveenä)