keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

Kenen painajainen SINÄ olet?


Koskaan et voi tietää kenen ystäväsi päiväkuolat pilaat, kenen unissa kummittelet. Kysypä joskus kenen painajainen SINÄ tänään olet Kas tässä eräs versio (kiitos ystäväni ) siitä mitä voi nähdä kun vaipuu uneen keskellä päivää:

Kipa tuli meille käymään tarkoituksena antaa mulle reiki-hoitoa. Mukaansa oli ottanut lapsensa, koosta ja näöstä päätellen noin 8v, 5v ja 3 v. Joista 5 v oli innokas piirtelijä - pikavauhdilla olivat kaikki lattiamme täynnä erilaisia piirustuksia. Myös kaikki kaapinovet koristeltiin.

3 v keskittyi vuoroin hakkaamaan koiraani päähän löytämillään irtoesineillä, vuoroin vetämään tytärtäni sen upeasta, vaaleasta luonnonkiharasta prinsessatukasta ()

Mä yritin samalla vähän vahtia tätä hunnilaumaa ja laittaa kahvia pöytään. Kauhukseni huomasin ettei ole mitään tarjottavaa kahvin kanssa. Palastelin siinä pullasiivuiksi huomaamattomasti yhden sinisen motivaatiopatukan. Kyllähän se kastamalla...

Tässä vaiheessa astui Kipan mies kuvioihin ja sillä oli aika älytön lasti keltaista Jaffaa jonka se lastasi kahvipöytään. Korjasin sitten oman, ainoan löytyneen puolen litran limukkapullon häveliäästi pois - eihän siitä olis kolmelle mukulalle riittänytkään.

Kipa ei ollut kyllä yhtään itsensä näköinen mitä ihmettelin unessakin.

Niin rasittunut oli tyttärenikin että kyseli katsellen piirustuksia lattioilla ja komeronovissa et "oliko just tänään pakko..." ja minä sihisin muka huomiota herättämättä et "mä lupaan auttaa sua noiden siivoamisessa, oos nyt..." Kipan ihastellessa että ei heidän lapset ole kyllä missään muualla näi hyvin viihtyneetkään.

Mutta kahville päästessä aloin olla kanskin niin täynnä vierailua että itekseni aattelin että mä en ole kyllä siinä mielentilassakaan että pystyisin mitään reikiä vastaanottamaan

Koskaan et tiedä kenen painajaisessa olet läsnä. Tuulensuoja toivottaa kaikille hyvää yötä; Nukkukaa HYVIN

Ei kommentteja: