torstaina, toukokuuta 29, 2008

Kesäsuunnitelmat uusiks


Tänään oli Amandan röntgen, viimonen varmistus, että onko yhtään pentua tulossa. Täytyy tunnustaa, että kun yks enää viimeks näky, niin oikeastaan toivoin, ettei tulis sitä yhtäkään. Ja näinhän siinä kävi: pentuja ei ole tulossa, ei ensimmäistäkään.

Luonto on viisas ja lähettää epäkelvon yhdistelmän taivaan tuuliin, näin uskon. Pitäis kyllä luottaa omiinkin tuntemuksiinsa, mulla oli jo aikasemmin, h-hetkeä ootellessa ja Amandan reaktioita seuratessa, nk. "bad feelings" tästä yhdistelmästä ja ellei Totoro ois ollut vielä niin armottoman nuori, niin oisin vaihtanut urosta vauhdissa, sillä Totorostahan Amada tykkäsi. Tai jos joku sopiva uros ois ollut silmäpeilattuna, niin taas oisin vaihtanut vauhdissa... Vaan tällastahan tämä on, kasvattaminen, tänään näin, huomenna noin ja koskaan ei mikään ole niin varmaa kuin epävarma.

Nyt vaan toivotaan, että Amanda toipuu sukkelaan, mieluiten tietty kohdunpoistotta, mutta tarvittaessa kohtu poistaen. Tärkeintä on nyt Amandan terveys, siitä ei tingitä. Pentuja on maailma pullollaan ja ehkä näin vähitellen ratkeaa meikäläisenkin tuskailut, kuka tietää.

Kesäsuunnitelmat voi nyt miettiä uuteen uskoon. Yhteen näyttelyyn oon jo ländereitä ilmotellut, nyt saan Tiukunkin siihen yhteen pentunäyttelyyn, muista harkinnassa olevista näytelmistä nyt puhumattakaan. Niin ja sit ois yks Totorolle sopiva kurssi, jonka missaamista harmittelin, mut nyt sinne vois ilmottautua, jos vaan mukaan enää mahtuu.

Tänään oli varastojen täydennyspäivä. Visiteerasin siis paikallisissa eläintarvikeliikkeissä että ruokakaupassa. Niin ja KePo haki uudet rillit. Siinä sitä taas näki kuin kalliiks KePot tulee, melkeen 500 egee meni rilleihin ja aurinkolaseihin... KePo tosin saattais olla toista mieltä ja miettiä kuin kalliiks tulee olla KePo

Vanhimmaisen sanoin:
Vanhimmainen:
Mistä näkee, että on asunut paikkakunnalla tarpeeks kauan?
Meikä:
No mistä?
Vanhimmainen:
Kun melkeen missä vaan voi heittää ihan ohimennen; meil on muuten sellanen pieni kasvattitapaaminen, kiinnostaisko? Ja kiinnostaa.

Tää keskustelu lähti siitä kun kerroin, että mahdollisesti kasvattitapaamiseen tulee erään liikkeen edustaja myymään koirakamaa... No ehkä se on niin, että kun tarpeeks kauan pyörii täällä provinsseissa, heittää läppää kauppojen omistajien ja henkilökunnan kanssa, on nk. uskollinen asiakas, tuntee aina jonkun tyypin isänäidinkumminkaiman tai ainakin harrastusten osalta törmäillään siellä ja täällä ja siellätäällä, sillä maailmahan on lopulta älyttömän pieni, niin siitä saa tiettyjä etuja. Vaan ei tuokaan nyt vielä mikään varma juttu oo, vaatii kuulemma kalenteriin kurkkimista, että oliko sille päivälle jo jotain muuta.

Sain kotisivupäivityksetkin viimein alkuun, tosin kuvia en vielä päivittänyt kun uutissivulle ja nekin sellasia kuvia, jotka on jo täällä blogissa pyörineet. Mut nyt jos vaikka aina jonkun kuvan sais laitettua per päivä tai per pari päivää tai ees per viikko, niin kohta saattasin olla jo ajantasalla... ehkä.

1 kommentti:

sari kirjoitti...

Vai silleen Amandalle kävi, harmi. Toivottavasti onnistuu ensi kerralla! Aurinkoa ja lämpöä teille. :-)