maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Laulava marsu?


Jos tulee välillä lunta tupaan niin, että tuntuu kun tarttis huopatossut, niin välillä jotain ilostakin. Tänään oli suuri päivä ja meille muutti kaksi pientä marsutyttöä. Haettiin parivaljakko Snoop's marsulasta. Tie oli ennastaan tuttu, samasta paikasta haimme aikoinaan Penan (Goldhill's Sweet Golden Moon). Yllättävästi sitä muistaa asioita vuosien takaa. Tosin Penaa hakiessa oli talvi ja ne pikkutiet tuntu loputtomilta. Nyt paisto aurinko ja saatto nauttia maalaismaisemista.

Tässä he nyt ovat:

Snoop's Maikki Milkyway eli Milkki (tai Maikki, en oo vielä ihan varma), kasvattaja vinkkas, että ois varsin lupaava näyttelyitä ajatellen...

Snoop's Maija Mehiläinen eli Maija

Nyt pikkuneidit ovat Missin kanssa samassa häkissä totuttelemassa yhteiseloa ja ite pidän tässä vähän vahtia miten se elo oikein sujuu... Missi ainakin pelästy, että alienit on vallanneet häkin, kun Maija loikkasi sillalta suoraan Missin niskaan. Missi pakeni lempparimökkiinsä ja Maija toisen mökin taa. Milkki piileskeli yhden mökin yläkerrassa. Vanhimmainen sitten hiissasi tulokkaat samaan mökkiin. Pitkään siellä oli tosi hiljasta, mutta nyt on alkanut kuulua marsujen rupattelua.

Niin ja ilmeisesti toinen tulokkaista myös laulaa. Eipä meillä olekaan ollut laulavaa marsua ihan vähään aikaan. Sulo, keksimmäisen eka marsu, lauloi paljon ja hartaasti. Inkku lauleli toisinaan yöllä, muttei päiväsaikaan. Muita laulajia en ainakaan tähän hätään muista.

Popponen muuten riemastui kun tajusi, että meille tuli uusia marsuja. Se roikkui pitkän tovin toiveikkaana kurkkimassa, että jos ne vaikka tulisivat juttelemaan ja kuulumisia kertomaan. Eivät mokomat ilmestyneet näytille. Varottelin Popposta, ettei saa olla liian innokas, etteivät pikkumarsut pelästy.

Pienen varjon tämän päivän päälle heittää se, että Missillä on huomenna eläinlääkärin aika iltapäivällä. Missin jalkaan on ilmestynyt kumma patti ja täytyy käydä sitä ELL:lle näyttämässä. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa... vaan huomennapa sen sitten kuulee.

2 kommenttia:

Aurora kirjoitti...

En noista marsuista juuri ymmärrä, mutta todella suloisia kapistuksia! :)

Teille olisi terveisiä meidän blogissamme..

t.Tuija

sari kirjoitti...

Aika mehis tuo Maija! :-)
Ihania molemmat. Meilläkin on joskus ollut laulava marsu, jotkut niistä ovat enemmän äänekkäitä kuin toiset.

T: Marsufani :-)