sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Mummo mennä porskuttaa


Perjantaina näytti vähän siltä, ettei Aasasta ole sunnuntain näytelmiin, lauantaina Aasa taas liikkui jo reippaammin, päätin siis, että tilanne katotaan sunnuntaiaamuna ja tarvittaessa vaikka kehän laidalla, Aasa kuitenkin viihtyy näytelmissä, joten reissun ilon sille mielellään suo.

Tänään sitten syynäsin Aasan oloa aamusella ja hyvältä näytti, mummu siis mukaan tyttärentyttärenpoikansa seuraksi. Viivi ois kovasti ollu tulossa myös, mut karenssi poltti menolipun ja Viivi jäi kotiin ruikuttamaan... no puhumattakaan Cellon ruikutuksesta, se oli ihan kiljuntatasoa.

Totoro oli tietty ensimmäisenä kehässä ja jännitin mielettömästi, vähän on nostanut paineita kun herra ei oo osannut pöydällä olla ja muukin esiintyminen on ollut hakusessa. No tänään kehä kulki suht hyvin, eka kierros loikkien, tuomari patisti uudelle kierrokselle, joka meni ok. Sitten sinne pöydälle... Totoro seisoi kun tatti kaiken sen ajan kun etupää tutkittiin ja hampaat kaivettiin. Siinä kohti kun takajalkalihaksiin käytiin käsiks, niin perä laski pöytään. Pallien kaivelusta Totoro ei oo moineskaan, mut Totoron mielestä kuka vaan, joka koskee pakaroihin, voi olla salapiikittäjä ja tuikata jonkun rauhotteen tms. kankkuun.

Tää kokemus oli kuitenkin äärimmäisen hyvä, Totoro pysyi nahoissaan ja arvostelu päättyi pöytäilyyn, sen jälkeen sai poistua kehästä eli liikkeet ensin, sitten pöytä ja sitten ulos kehästä. Totorolle ihan älyttömän hyvä kokemus, kun on nätisti, niin pääsee pois. Mulla oli älyttömän hyvä mieli siitä miten Totoron näytelmäosuus meni ja tyytyväinen olin myös EH1-tulokseen.

Totoron jälkeen vuorossa oli Rekku, joka sai kolmannen sertinsä, tuli valioksi (kuin monen maan se nyt olikaan) ja voitti lopulta koko potin ollen ROP. Onnea vielä kerran tätäkin kautta!!! Roppa oli vuorossa seuraavana ja sai ERI:n.

Viivi siis oli poissa, joten vuoroon Aasa, joka huolimatta helteestä liikkui vallan hyvin, arvostelussa lukee "nuorekkaat liikkeet". Pöytä nyt Aasalta menee ihan rutiinilla. ERI tuli ja tuomari tykkäsi kun vanhus on niin hyvässä kunnossa ja hänen mielestään on mukavaa, että näitä "vanhuksiakin" kehissä näkee. PN-kehässä Roppa oli PN1, sai sertin ja oli lopulta VSP. Onnittelut Ropalle!!!

Aasa oli paitsi PN2 myös ROP-veteraani. Jäätiin jopa loppukehään kun ei siihen ollut kuin tovi aikaa. Eihän sieltä tietenkään mitään menestystä tullut, ainahan ne on ne samat rodut kun pärjää... koskahan joku tuomari uskaltais valita jotain vähän eksoottisempaakin.Oli muuten harvinaisen hyvin järkätty näyttely, aikataulut piti, kehätoimitsijoilla oli ääntä kutsua kehiin, myös loppukehiin, makkara oli kohtuuhintasta, tilaa oli kivasti ja veskejäkin riittämiin. Niin ja mukavaa seuraakin oli, kiitos!

Viivin lääkekuuri on sitten päättynyt ja nyt toivomme parasta ja pelkäämme pahinta. Ainakin Viivi on kuurin kestäessä ihan kuntoutunut ja on jo ihan oma ittensä. Tänää Viivi oli aamulla sitä mieltä, että vielä tarttis mennä nukkumaan ja tuli mua kaapimaan (istuin siis veskissä...), sitten kipitti kovaa vauhtia kohti makkaria, kääntyi kurkkimaan, että tuunko perässä, palasi käytävän matolle, kurkki mua ja taas sama uudestaan. Lopulta raasun oli pakko uskoa, etten enää ollut menossa nukkumaan.

Uhrilähteeseen on muuttanut uus asukas. Entinenhän suuttui kun siivottiin lähde, eikä sitä sen koommin oo näkynyt. Ilmeisesti kämppä oli sitten vapailla markkinoilla koska tänään uus asukas muutti sisään.Iloista äitienpäivän iltaa kaikille blogin lukijoille!

Ei kommentteja: