torstaina, toukokuuta 15, 2008

Saisko yhden kesän, kiitos!


Missä ihmeessä kesä oikein kuhnii, jäikö se jonnekin talviteloilleen? Sais jo tulla. Tuntuu jotenkin aikasen mäntille lämmittää takkaa toukokuun lopussa lämmitysmielessä. Mitä se nyt haittais, jos vaan takkatulen loimun takia puita kärryyttäis tai sen kotosen napseen, joka tulesta kuuluu, vaan että ihan lämmitysmielessä. No huh!

Jaa, se taitaakin olla vasta toukokuun puoliväli, no joka tapauksessa lämmittäminen tuntuu tyhmältä tähän aikaan vuodesta.

Nyt takka kyllä vetää moitteettomasti, sutari kun kävi... tai saattaa tohon vetoon vaikuttaa sekin, että tyhjensin tuhkatilan, siellä oli nimittäin muovikassillinen tuhkaa. En tajua millä se sinne mahtu, mutta mahtupa vaan, ei kyllä ois mahtunut takas, jos ois pitäny se sinne takasin tunkee. No oon kyllä taitava pakkaamaan kaiken ylitäyteen kuten vaikka roskiksen tai kaapit tai tuhkatilan tai vaikka käsilaukun. Sitä vaan täytyy ihmetellä, että miten tuli sai ilmaa eilen?? Ois luullu, että ois sammunu tai ei ois ees syttyny.

Tänään oli ihanan rentouttava iltapäivä, nimittäin kävin pitkästä aikaa moikkaamassa kosmetologiani. Ilahdus ei ollu molemminpuolista kaikin osin, nimittäin mä halusin jalkahoidon ja mun kosmetologini ei mitenkään rakasta jalkahoitojen tekemistä. Vaan nyt on kintut kesäterässä ja kynnetkin lakattu, joten kelpaa kipittää paljain varpain niin sisällä kun ulkonakin kun sit vaan muistais vähän rasvailla jalkapohjiaan, ne oli meinaan ei-niin-kovin-hyvässä kunnossa, jonka takia tietty jalkahoitoon meninkin, kun en enää kotikonstein kantapäille pärjännyt, mieluummin oisin itekin valinnu jonkun muun jutun, vaikka kasvohoidon tms. Toisaalta jalkahoito on oikeesti älyttömän rentouttavaa.

KePo on muuten ihan puolueellinen tyyppi. Kun tulin kotio, niin sutari oli vielä paikalla, vaan missä oli koiraparat, no tossa aidatulla patiolla kiljumassa (juu kyllä mä ymmärrän, ettei KePo halunnut kuurouttaa sutaria). Epäreiluosio tulee tässä: Tiuku oli sisällä osallistumassa nuohoukseen. Vähänkö epistä, muut ovesta ulos kun yhdelle suodaan erioikeuksia.

Jaa, ehkä meen tästä takkaa hämmentelemään ja koiria ruokkimaan, saunakin piti kuulemma pistää lämmite ja olikohan vielä jotain muuta... kello kuitenkin kiitää, vaan onneks kohta on viikonloppu.

Ei kommentteja: