sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2008

Leivon, leivon leipäsiä


Viikonlopun sää on ollut upea, ulkona oon ollu sen verran, että hartiat ja niska on kärventyneet... Onhan sitä nyt nahkansa kerran kesässä poltettava. No oikeesti tyhmästä päästä kärsii koko kroppa; itehän halusin istua aurinkoisella puolella sekä aamupalan (syötiin se terassilla) että sumppihetken (samaisella terassilla) myöhemmin päivällä.

Loppurutistus kohti kasvattitapaamista on edessä. Tänään kävin inventoimassa kertakäyttöastiatilanteen, vein ekan satsin tavaraa mökille ja starttasin jääkaapin. Kotipakastimessa on nyt 7 kuivakakkua ja litranen taikina pikkupullia, joten kahvileipien luulis riittävän. Teltta pystytettiin tänään, kun KePo ensin ajo ruohot, huomenna jos sais raahattua tuolit telttaan, niin oispa telttakin "juhlakunnossa". Ai mut juhlavalot puuttuu vielä. Viikon pitkin tarttis leipoa pizzat ja tehdä keitto, sit saa lauantai tulla... niin paitsi, että kaupasta tarttee hakee kahvimaitoa, sokeria, pizzapäälysteitä ja ties mitä muuta "pientä" vielä.

Kotisivujakin oon saanu päivitettyä taas lisää, vielä ois Aasa-mummun ja Villi-Viivin kuvat katottava ja sit ois joukoittain yhteiskuvia ja riehukuvia enkä ees tiedä mitä kaikkea muuta. Vähän kuitenkin luulen, ettei tässä alkavalla viikolla ihan kamalasti ehdi uhrata aikaa kotisivuilleen... Tai eihän sitä tiedä, jos vaikka illan pimetessä hyvinkin kun ei enää kroppa muuhun taivu.

Eilen oltiin kummitytön lakkiaisjuhlissa. Sankaritar oli kaunis ja oli jollain lailla älyttömän nostalgista olla ko. tilaisuudessa. Väkeä oli kiitettävästi, mut taisin tuntea (isäntäväen lisäks) vaan jonkun neljä viis tyyppiä, ettei se nyt mikään seurustelutilaisuus ollut, ei ihan oo hallussa toi small talk, varsinkaan ruottin kielellä. Mut tuttujen kanssa tuli kyllä vähän kuulumisia vaihdettua.

Jaa, taidan tästä lähteä syömään, päivän eka kunnon ateria oottaa...

Ei kommentteja: