perjantaina, toukokuuta 23, 2008

Identiteettikriisi


Se on sit perjantai ja viikonloppua pukkaa, onneks, jotenkin on ihan naatti olo, josko se tästä viikonlopun myötä... tai sit ei. Vähän on sellanen tutina, ettei tänä viikonloppuna liikoja lepäillä.

Tänään oli Tiukun rokotus, KePo huolehti onneks siitä ja nyt on nuori neito rokotettu, seuraavan kerran sit ens vuonna. KePon kotiuduttua suuntana Nla. Lähinnä ohjelmassa oli ruokaostoksia. Vähän myös pihanhoitojuttua eli yks harava tuli hommattua, sit sellanen aparaatti, jolla aattelin laatojen väliin puskevan ruohikon kanssa taistella ja vielä heräteostoksena sellaset sakset, joissa on pitkä varsi, että saa nurmikkoa leikattua paikoista, joihin ei päältäajettavallla ruohonleikkurilla kaahata. Ja sit kotio.

Pyykkiä oon pessy, toivottavasti huomenna on luvatunlainen sää, meinaan mulla roikkuu aika pal pyykkiä oottamassa aamuaurinkoa. Huomenna ei pyykkiä ehikään pestä, kun ois pennuntuoksua tiedossa. Mut jos noi tänään pestyt nyt ees kuivais.

Kaiken hässäkän keskellä ajatukset ehtii pyöriä myös koira-asioissa, oon niistä viimesinä öinä nähnyt uniakin, eikä ne kaikki unet oo mitenkään positiivissävytteisiä ollu. Identiteettikriisiä pukkaa sillä puolen. Toisaalta ois ihanaiset länderit ja sit toisaalta ois ihanaiset leonkerpeleet. Kummankin rodun osalta mielenkiintosia suunnitelmia, mut kun ei aika eikä varat anna myöten kaikkeen, niin tarttis tehdä valintoja, tärkeitä valintoja, ehkä koko loppuelämän kattavia valintoja, joten ei helppoja valintoja.

Kun ei aina järki riitä, eikä loogisella ajattelulla pärjää, niin kukaties ens yön unet auttaa tekemään päätöksiä... tai sit ei. Oisko kellään myydä toimivaa ja hyväks todettua kristallipalloa?

Ei kommentteja: