sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Viikonloppu lyhyellä kaavalla


Kesäviikonloput tuntuvat menevän vähän muualla kun koneen äärellä ja niinhän sen pitää ollakin, toisinaan kun huolestuttavan iso osa aikaa tuntuu kuluvan näppäimistöä naputellen.

Ehkä sitten taas kerran pieni viikonloppukatsaus olis paikallaan. Perjantaina ei taidettu tehdä kerrassaan mitään mainitsemisen arvosta, hiljaiseloa ja -oloa. Lauantaina vasta käytiin kaupoillakin, jääkaappi kun ammotti tyhjyyttään. Lauantaina alotettiin myös "iso pakastin pois käytöstä" -projekti, se kun piti alottaa siitä, että laitettiin pikkuarkku hurisemaan, sitten rontattiin sinne kaikki kamat pystypakkasesta, sulatettiin viimemainittu, siirrettiin tavarat arkkupakkasesta takasin pystypakkaseen ja vasta sen jälkeen tartuttiin toimeen ja alotettiin 300 litrasen tyhjennys. Ei me sitä kyllä vielä tyhjäksi saatu, mutta siihen jamaan, että alettiin jo uskoa, että kaikki siellä oleva kama vois tosiaankin mahtua noihin kahteen pienempään. Ihanaa.

Tänään oli sitten näyttelypäivä, Hyvinkään näyttely, johon Aasa ja Cello osallistuivat. Cello "sai tyytyä" tulokseen EH1 ja parannusta oli edelliseen esiintymiseen havaittavissa, nenä ei maannut tantereessa ja pöytä meni suorastaan loistavasti, siihen olin tosi tyytyväinen. Tolla tasolla kun pöytäkäytös pysyy, niin se on kyllä ihan napakymppi. Liikkumisessa on edelleen toivomisen varaa, vaikka nenän sainkin nyt irti maasta. Kehässä Cello köpöttelee kun vanha vaari, vaikka muuten vetää ihan hyvän näkösesti. No kyllä me vielä joskus se oikea rytmi löydetään...

Aasa sitten nappasi potin: ROP ja ROP-veteraani. Mummeli on kyllä aika uskomaton. Tänään tavallisuudesta poiketen ajettiin kotiin, kehä kun oli heti aamusta, ja ajettiin takasin loppukehiin. Vähän se oli silleen kipurajalla kun toi polttoaine ei mitään halpaa todellakaan ole... Eikä meille menestystä loppukehissä tullut, mutta hienosti tuo meidän veteraanimummu jaksoi paahteessa ensin veteraanikehän ja sitten vielä ryhmä ysin ryhmäkehän.

Yritin ottaa edustavaa palkintovermekuvaa Aasasta, mutta rouva oli sitä mieltä, että kyllä nyt kuule on edustamiset edustettu, koko päivä sitä puuhaa tehty, joten ihan sellaista kuvaa en saanut kun olisin halunnut kun ei yhtään assistenttiakaan ollut apuna. Lisäksi valaistus teki tepposensa kun en tajunnut sitä oikein viimesen päälle funtsia, joten aurinko tulee ihan väärästä suunnasta. Mutta tässä nyt kuitenkin jonkinmoinen otos Aasasta ja palkinnoista.... tai otin vaan yhden pytyn ja toisen pytyn tilalle lahjakortin, että ei tässä nyt sitten ihan kaikki palkinnot olleetkaan.Ostin pari uutta "pihapalloakin" koirille, saa nähdä mitä niistä tykkäävät. Eilen saivat ilokseen auton (?? oletan) sisäkumin ja siitä on nyt iloa riittänyt ihan mahdottomasti ja koko porukalle. Kuvia löytyy kotisivujen kuvagalleriasta.

Ei kai tässä tämän ihmeempiä, joten taidan lähteä ruokkimaan nelijalat.

Ei kommentteja: