sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Karjaan näytelmissä


Aamu oli siitä onnenkas, että saatiin nukkua melkeestä ysiin asti, tosin heräsin seiskalta siihen kun Totoro halusi päästä ulos pissille, eikä siinä pal voinut sanoa, että käyhän jätkä kuule maate, ei me nyt just nousta. Köpöttelin siis kylpytakissa, Totoro kainalossa, pihamaalle. Totski on nykyään tosi sukkela toimittamaan asiansa kun sille päälle sattuu, joten ei meillä kauaa mennyt, vaan uni kumminkin katosi silmistä ja valvoin hyvän tovin ennen kuin nukahdin uudelleen.

Aamupalan jälkeen suunnattiin Karjaan näyttelyyn. Tulos tosin ei ollut hääppönen. Cello sai H:n, enkä kyllä yhtään ihmettele, ite olisin varmaan antanut T:n tai EVA:n, jätkä kun veti nenä maahan liimautuneena, eikä päätä saanut irti nurmikosta, ei sitten millään, vaikkas yritin vauhdin vaihtoja, pysähdyksiä, nameja ja jopa roikottaa Cellon päätä taluttimella. No tää on tätä ja sitä liikkumista tarttee nyt alkaa harjotella ihan tosissaan, ei tästä muuten mitään tuu. Positiivisena puolena se, että Cello antoi tutkia itsensä maassa, enkä edes pidellyt kiinni, tähän asti toimenpiteeseen on oikeesti tarvittu pöytä.

Aasa puolestaan sai EH:n. Vanha rouvakin oli normaalia kiinnostuneempi maanpinnasta, joten joku tosi herkullinen haju kehässä kyllä oli, tiedä sitten mikä, muttei asia kuitenkaan Aasan esiintymistä juurikaan haitannut.

Iltapäivä meni sitten niitä näitä asioita puuhaillessa. Illansuussa tuli keskimmäinen ja miehensä käymään, keskimmäinen oli jalkahoitoa vaille. Olis ehkä kannattanut varottaa etukäteen, koska aparaatin osat ei tietty olleet kaikki siellä missä piti... sain kuitenkin homman hoidettua sillä lisävarustemäärällä, joka oli löydyksissä. Nyt täytyy vaan käydä ettimässä ne uupuvat osat, jossain mökillä ne pitäis olla.

Siinäpä ne kai tärkeimmät, Tuulensuoja toivottaa kaikille hyvää yötä.

Ei kommentteja: