torstaina, elokuuta 31, 2006

Uupumus...


Kello soi puol seitsemän aikaan, jalkeille, koirien pissatus, niitten jotka suostuivat heräämään, loput jäivät KePon kanssa kuorsaamaan, aamupalaa, kamat kasaan ja autolle. Sitten piti tyhjentää pakun kontista turhat roinat houkuttelemasta asiattomia, auto kun joutuu seisomaan metsänreunassa parkissa koko päivän. Lopulta liikenteeseen. Motari on just niin syvältä kun muistinkin sen aamuruuhkassa olevan. Auto parkkiin ja matka jatkui jalan: sain kipittää hyvän matkaan jalkaisin, kun ei parkkipaikkaa kurssipaikan nurkalla ole.

Luistan kurssilta viimeisen tunnin verran eli vähän yli viis säntään ovesta pihalle, puolijuoksua autolle ja kotiin. Ehdin just ja just käydä vaihtamassa vaatteet ja syömässä jotain... pari diggestive keksiä siis. Niin ja käytän koirat äkkiä pihalla, mutta äkkiä vaan ja ihan pihalla vaan. Cellon kamat kasaan ja liikenteeseen.

Tänään Cellolla oli "ihan mahdottoman ihania tuoksuja" -päivä. Koko ajan nenä kiinni tantereessa, tee siinä sitten kontaktikävelyä kun Cellon kontakti on kentässä. Mutta muuten meni ihan mukavasti. Cello muisti edellisen tunnin sivulle komennon ja pyöriäkin Cello osasi. Uutena sivuttain kulkeminen meni hienosti ja osaa Cello peruuttaakin, vaikkei sitä opeteltukaan, mutta sitä taidettiin opetella jollain pentukurssilla. Hypätäkin Cello osaa käskystä, tuoli-liike meni mukavasti, vaikka Cellon naamasta näki, ettei se oikein tajunnut mistä sitä palkittiin. Yllättävän hyvin sujui paikka-käsky, olin etukäteen varma, ettei siitä tule kerrassaan mitään, mutta se meni oikeastaan aika loistavasti. Harjoteltiin me vielä muitakin juttuja ja ens kerralla kuulemma luoksetuloakin. Nyt Cello on aika väsynyt, ei silti niin minäkin. Sauna on lämpiämässä, joten taidan hiippailla sinne hoivaamaan särkeviä lihaksiani ja huomenna taas kursseilemaan

Ei kommentteja: