perjantaina, elokuuta 18, 2006

SE päivä


Perjantai ja SE päivä, vähän jännittää, että sujuuko kaikki kuten pitää, mutta uskoisin näin. Aamulla muistin vielä, että täytyy tarkastaa mikä on Arosan kanssa tilanne, haetaako Arosa meille vai onko sulhasmies kotosalla tämän illan, keskimmäinen kun ei sattuneesta syystä ole Onneksi tarkastin asian, vaikka sekin tieto piti urkkia kiertoteitä, jotta yllätys pysyisi yllätyksenä viimeiseen asti, sulhasmiehelläkin on SE päivä tänään. Lisäsin siis Arosan omaan muistilistaani.

Työpäivä tuntui pitkältä kun nälkävuosi, vaan kaikki loppuu aikanaan. Duunista kotiin, kotona suihkuun (pakko, koska toimistolla on niin helkatin kuuma, että tukka seisoo päässä ja hiki haisee päivän jäljiltä teki mitä vaan, ei auta), vaatteiden vaihto ja liikenteeseen. Viime hetkellä muistan vielä kameran.

Sovitussa treffipaikassa en uskalla jäädä autoon odottamaan, ettei keskimmäinen pääse livahtamaan silmien ohi. Hän tosin ehtii soittaa vanhimmaiselle ja kysyä, että missä tämä oikein on. Vanhimmainen hätäpäissään puhuu sujuvasti puppua: "mä olen siinä ihan just", vaikka samalla miettii kuumeisesti, että missä halvatussa se mutsi kuppaa. Siinä vaiheessa keskimmäinen huomaa meikäläisen, paimennan hänet autoon, matkalla hän yrittää selittää jotain isosysteristä, johon täytyy vaan todeta, ettei täällä mitään isosysteriä ole, unohda koko juttu. Yllätys siis on täydellinen.

Kaarramme intialaiseen päähierontaan. Muistan edelleen kameran ja otan pari kuvaa, sitten menen odottelemaan muuanne, jotta keskimmäinen saa rauhassa rentoutua työpäivän paineista. Ja kuulemma piristi, sai veren kiertämään aivoissa ja kuulemma voi suositella. Täytyy varmaan itsekin kokeilla. Tässä kohti muuten tuhannet kiitokset Anne Laatikaiselle, joka ystävällisesti vastaanotti meidän muiden puuhiensa keskellä.

Hieronnan jälkeen suoritamme pikavisiitin keskimmäisen kodissa ja haemme Arosan. Samalla keskimmäisellä on mahdollisuus vaihtaa sukkelasti vaatteet ennen kuin matka taas jatkuu. Meitä jo kaivataan, vaikka aikataulu pitää edelleen. Onneksi KePo ehtii pihalla hätiin ja ottaa tilanteen toisessa päässä haltuunsa. Jatkamme matkaa.

Kun päästään perille on molemmat pöydät katettu: sekä voileipäpöytä että esittelypöytä. Patistan keskimmäisen kavereidensa hoiviin ja kehotan syömään voileipiä, KePo korkkaa kuohuviinit ja nuoriso hengailee hetken, itse juoruilen esittelijän kanssa. Kello on valitettavasti orjuuttajamme, joten kutsun porukan kokoon ja erotiikkavälineiden esittely voi alkaa. En voinut olla hymyilemättä aika ajoin, osalla nuorisosta kävi melkoisia ilmeitä kasvoillaan esittelyn kestäessä. Tahdon tässä kiittää myös esittelijäämme, joka venytti oman aikataulunsa siten, että mahduimme hänen iltaansa. Linkkiä en tähän laita, se kun on sellainen K18-linkki, mutta esittelijä tuli Lohjan Anna&Onni -liikkeestä.

Esittelyn ja shoppailun jälkeen nuoriso hengaili meillä vielä tovin ja sen jälkeen KePo kyyditsi heidät jatkamaan iltaa ilman morsion äitiä Arosa jäi "mummolaan" hoitoon.

Tuulensuoja huokaa helpotuksesta, projekti on saatettu kunnialla päätökseen.

Ei kommentteja: