tiistaina, elokuuta 22, 2006

Hoitoja ja hääpukuja


Ai mitä on tänään tehty. No aamulla Viivi ei halunnut mennä ulos, ei ollenkaan. Raahasin sen siis väkisin ja oli tuo asioillaankin käyvinään. Sanon käyvinään, koska iltapäivällä ne asiat odottivat olohuoneen lattialla. En usko, että se oli kukaan muu, joka oli päättänyt yllättää meidät iloisesti, koska kaikki muut hoitivat asiansa ihan normaalisti ja sikseen poijjaat nostavat koipea, eivät liruta keskelle lattiaa. No minkäpä sille mahtaa, eikä kipeä korva ehkä ole pienin syy haluttomuuteen liikkua ulkosalla aamutuimaan.

Iltapäivällä rahdattiin tuoleja lainaan keskimmäiselle, mahtuu vähän useampi häävieras istuvilleenkin, ei tarvihe ihan kaikkien seisoa. Samalla keskimmäinen esitteli hääpukuaan. Upea oli, sellainen, jota voi käyttää myöhemminkin, ei mikään valkoinen tylliunelma ollenkaan. Sopii keskimmäisen tyyliin erinomaisesti.

Illemmalla puolestaan tuli yksi ystäväni sovittamaan hääpukuaan, jota vanhimmainen tekee. Puku näytti tosi hyvältä, täytyy myöntää. Jotenkin kun on seurannut puvun valmistumista kangaspalasta ja kaavapapereista alkaen, niin tuntuu jännältä, ettei sitä pukua kuitenkaan osannut mielessään kuvitella. Ehkä meikäläisestä juuri sen takia ei tullut käsityöalan ammattilaista ollenkaan.

Tein samalla ystävälleni pienen stressin ja päänsäryn poistohoidon, energiahoidon. Auttoi kuulemma loistavasti ja niin oli tarkoituskin. Täytyy kysellä huomenna miten uni maistoi hoidon päälle.

Nyt luulen, että kömmin vielä saunaan... ja joo kyllä mä tiedän, että kello on jo melkeestä puol ykstoista yöaikaa, mutta kun ei aikasemmin ehtinyt. Huomenna sitten taas väsyttää, vaan elämä on. Tuulensuoja toivottaa hyvää yötä ja ryhtyy valmistautumaan huomiseen.

Ei kommentteja: