tiistaina, elokuuta 15, 2006

Polttarisuunnitelmia


Keskimmäinen on purjehtimassa avioliiton satamaan... se on kyllä mielestäni aika outo ilmaisu... avioliiton myrskyinen meri voisi olla osuvampi, tai voihan siellä tyventäkin olla, ainakin osan aikaa, ja myötätuulta, miksei tietty joskus myös vastatuulta, karikoita ja suojaisia poukamia. Jup, näin se on: keskimmäinen on purjehtimassa avioliiton merelle.

No joka tapauksessa meikäläiselle lankesi aika harvinainen osa:
osallistun polttariprojektiin
Siis siellä teinixien seassa, vanha akka...

Pidän sitä kyllä ilman muuta mielettömänä kunniana ja luottamuksen osoituksena, sillä kuin moni ihan oikeasti haluaa äitinsä mukaan tuollaisen tilaisuuden järjestelyihin ja itse tilaisuuteen. Uskallan epäillä, ettei kovin moni. Eikähän se nyt tietenkään minkään vanhan hääperinteen mukaista olekaan, jos totta puhutaan. Ja kyllä kai sitäkin pitää ajatella aika mielettömänä juttuna, että keskimmäisen kamut ottivat meikäläisen ihan mukinoitta mukaan projektiin. Olis kai sitä vastustusta voinut sieltäkin päin tulla.

Se täytyy myöntää,että ensireaktioni oli luokkaa:
Ei kai kukaan nyt niin hullu ole, että haluaa äitinsä mukaan polttareihinsa
Tytär totesi tyynesti, että HÄN haluaa
Siitä se sitten lähti ja tänään joukolla suunniteltiin, muttei aiheesta sen enempää näin julkisesti, pysyköön salassa 'uhrilta'

Viiville on nyt ELL-aika tilattuna, KePo tänään ahkerana soitti
Aika on kyllä vasta huomenna, sen aikaisemmin ei päästy kun ei nyt kuitenkaan mistään paniikkitilanteesta ole kyse ja kuulemma ruuhkaa on. Viivi vaikuttaa aika vaisulta, täytyy varmaan mitata kuumekin vielä tänään, kulkee vasen korva puoli metriä alempana kuin oikea. Vieraitakaan Viivi ei kovin innokkaasti haukkunut, taisi tuntua jossain päin päätä varsin ikävältä. Ehkä Viiville voisi antaa vaikka särkylääkkeen.

Tuulensuojasta kuulumisiin.

Ei kommentteja: