perjantaina, elokuuta 25, 2006

Uunijuustoa ja hikisiä hetkiä


Perjantai ja tänäänkö se kapula sitten vasta iskikin Ainakin olo kävi aamupäivästä ihan karmivaksi: huimasi ja oksetti ja kylmä hiki pukkasi pintaan, suorastaan valui selkää pitkin ja liimasi paidan ihoon. Ihan kiva siis istua duunissa... jos olisi edes oma huone... Oloa ei ollenkaan parantanut huoneen +28 astetteen hapeton ilma. Hetken ajattelin, että lähtö tulee, kotiin tai ainakin työpaikan veskiin.


Nappasin sitten samarinin, hiilitabuja mulla ei duunissa ole mukana, tarttis varmaan lisätä nekin käsilaukkuun. Ei ihme, että käsilaukku alkaa muistuttaa enemmän matkalaukkua. Duunikaveri ehdotti, että laittaisin vielä tuulettimen pyörimään johonkin siihen lähelle. Tein työtä käskettyä. Tovin kuluttua alkoi helpottaa ja ruokatuntiin mennessä olin jo lähes kunnossa.

Siinä vaiheessa kun ajatus alkoi luistaa tuli mieleen yks pikku juttu: Ehkei kannata ihan ekana aamulla tunkea naamariinsa reilua annosta ternimaidosta tehtyä uunijuustoa. Saatto olla vähän rankka aamupala, varsinkin kun se annos ei oikeesti ollut erityisen pieni. Oppia ikä kaikki. Mutta hyvää se uunijuusto on... edelleen.

Ei kommentteja: