keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Tanssimaan vaan ei tanssimaan


Meillä piti tänään Cellon kanssa olla koiratanssin alkeiskurssin eka tunti, vaan ei olekaan. Koko kurssia ei tullut, ei ollut tarpeeksi ilmottautuneita. No eihän sille mitään voi. Toisaalta kurssin alotus ei olisi oikein hyvin tähän päivään sopinutkaan, kun jo iltapäivästä ollaan hääjuhlissa. Mutta koska koiraihminen on koiraihminen viimeseen asti, niin olin kyllä ajatellut, että käväsen äkkiä (siinä naapurissa kun olen) Cellon kanssa kurssilla: otan Cellon kemuihin, pidän häkissä, vaihdan vaatteet veskissä, Cello häkistä, ajaa hurautan kurssille, Cellon kanssa tanssaten, ajaa hurautan kotiin, Cello sinne ja muut ulkoilluttaen, vaihdan vaatteet, ajaa hurautan takasin bileisiin.. Vaan eipä nyt tarvihe testata kenenkään huumorintajua tolla tempauksella. Oliskohan se kuin monella riittänyt... tai ehkä kukaan ei olis edes huomannut

Ilmottauduttiin, ja mahduttiin, Cellon kanssa peruuntuneen tanssikurssin sijaan huomenna alkavalle arkitottis ja aktivointi -kurssille. Sen jälkeen olis joku "lenkki maalaismaisemissa" -sydeemikin... Periaatteessa siis vois jäädä kurssin jälkeen lenkkeilemään Cellon kanssa. Harkitaan.

Vielä tunti töissä ja sitten liikenteeseen.
Tuulensuoja valmistautuu tanssimaan häitä.

1 kommentti:

n-elikot kirjoitti...

Jos olisi tuota välimatkaa vähemmän, niin olsimme ilman muuta tulleet seuraksenne tanssikursseille. Meillä kun ei omassa seurassa tanssikursseja järjestetä ja en ole viitsinyt vielä ilmoittautua naapuriseuraan.

Teille oikein mukavaa hääjuhlaa. Onnea hääparille ja vanhemmille :)!

-Pia-