maanantaina, elokuuta 21, 2006

Muotovaliona olemisen ihanuus


Maanantai ja herääminen tosi takkusta. Hyvin nukuin omasta mielestäni, mutta KePo väitti, että riehuin koko yön, potkin ja kuorsasin. Ettei nyt vaan olis nähnyt painajaista...

Duunipäivän aikana kahvia kului , sen avulla jotenkin jaksoi pysyä hereillä ja tajuisessa tilassa. Kumma miten sitä joskus jaksoi valvoa parikin vuorokautta yhtä soittoa, eikä edes väsyttänyt. Onkohan tää vaan harjotuksen puutetta.

Astra pääsi tänään nauttimaan hieronnasta. Meillä oli erään ystäväni kanssa sovittuna vaihtohoitotreffit tälle päivälle ja päätin, että Astra saa nauttia hieronnan ihanuudesta. Tuleepa samalla tarkastettua lihasten ja nivelten kunto, ettei eilinen jumi ole mitään pahempaa.

Ei ollut ja sain kehuja siitä, että olin saanut selkälihakset hyvin avattua. Vähänkö olin ylpee kun oikein ammattilainen käy kehumaan. No Astralla oli jumeja vähän muuallakin, joten selän avaaminen oli silkkaa ensiapua. Vaan nyt on Neiti Muotovalio taas elämänsä kunnossa. Toivottavasti ystäväni sai apua omaan selkäänsä vähintäin samassa suhteessa kuin Astra omaansa.

Tässä Neiti Muotovalio nauttimassa hoidosta:

Ei kommentteja: