torstaina, elokuuta 03, 2006

Pyöreitä muotoja ja Mozzarellaa


Huomasin tässä päivänä eräänä, että hups heijaa Aasa on päässyt 'vähän' pyöristymään Aasa-rouva on suorastaan turhankin tuhti, kohta vois kai kehua omistavansa lihavan länderin ja niin kun olen aina julistanut, ettei länderit liho Tai ehkä Aasan kohdalla pitää sitten sanoa erästä sukulaisrouvaa mukaellen: "Ei Aasa ole lihava, sillä on vaan luut syvällä".

Just sopivasti pitikin ostaa koirille lisää ruokaa. Ostin siis senioria Aasalle, kai sitä sentään 9 vuotias voi jo senior-ruokaa syödä. Vai voiko? No tottakai voi, ainakin mun mielestäni, ja Aasankin. Niin ja jollette jo arvanneet niin erityisesti kaikkien muiden koiriemme mielestä, niiden, jotka eivät saa senior-ruokaa vaan joutuvat syömään ihan normaaliaktiivisten ja keski-ikästen koirien sapuskaa.

Nyt sitten odotellaan, että Aasa senior-ruuan voimin hoikistuu kehäkuntoon, tosin ei me Aasaa kehiin kiikuteta ennen ens kesää, että onhan tässä koko talvi aikaa trimmata Aasan kroppaa timmiin kuntoon.

Toisaalta kyllä ostin koirille myös kermaviiliä, todellista laihdutusruokaa, ja vähän juustoa, Mozzarellaa nimittäin. Cello sai synnyinkodissaan Mozzarellaa harva se päivä. Kasvattaja antoi sitä Cellolle matkaevääksikin ja itse puolestani halusin helpottaa Cellon kotiutumista tarjoamalla sille tuttua ruokaa ja niinpä tekstasin laivalta kotiin: "Käykää ostamassa Mozzarellaa".

Siitä se tapa sitten jäi: ostan edelleen toisinaan koirille Mozzarellaa, tosin yleensä tarjousmallia, en sitä kalleinta

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Mä en oo ainoo joka joutuu tarkistaan kantaansa.. *virn* Lohdullista, hyvin lohdullista. :DDDD

Ps. Mä sit lainasin niit hymiöt.