sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Rentouttaako viikonloppu?


Rentouttaako viikonloppu? kysyy nimimerkki tyhjiin puristettu.

Arvoisa nimimerkki tyhjiin puristettu:
Viikonloppu rentouttaa, vaikka voikin olla uuvuttava. Uupumusta on kahta sorttia: stressitöntä (lue: rentouttavaa) sekä stressaavaa. Jälkimmäinen kiristää hermot, nostaa verenpainetta, aiheuttaa päänsärkyä, lisää suklaan syöntiä, nostaa painoa, saa aikaan vatsahaavan ja johtaa burn outiksi kutsuttuun olotilaan. Ensinnä mainittu voi väsyttää hyvinkin tehokkaasti, muttei vaikuta ihmisen terveyteen kuin korkeintaan positiivisesti. Hyvä nimimerkki tyhjiin puristettu, viikonloppu todellakin rentouttaa, mikä ei välttämättä tarkoita, että palaat töihin pirteänä ja tarmoa puhkuen.

Sukulaisia tuli Sukulaisia oli
Sukulaiset myös menivät joten ei syytä huoleen.
Äitini oli avulias ja täytti jääkaapin täpötäyteen ja pakastimet ylitäyteen. Vaan eipä ole tarvinut ruokalistoja viikonlopun kuluessa miettiä. KePon synttärikekkerit sujuivat vallan hyvin, valvottua nyt tosin tuli, eikä aamuisinkaan voinut univelkoja kuittailla. KePo itse kyllä kuittailee univelkoja ihan parasta aikaakin, kuorsaa sohvalla, mutten puutu siihen, KePon velvollisuudet kun tuli Raisiossa hoidettua mallikkaasti. Eiköhän työnsä kunnialla hoitanut ole nokosensa ansainnut.

Jos siis perjantai-iltapäivä, perjantai-ilta ja lauantai menivät emännöinniksi, niin tämä päivä meni sitten näyttelemiseksi. Onneksi kehä ei ollut aamulla anivarhain, joten saatiin nukkua ruhtinaallisesti kahdeksaan asti. Yhdeksältä auton keula kohti Raisiota, matkassa kaksi täpinöissään olevaan koiraa. Leokehällä käytiin pikaisesti kurkkimassa, muttei ehditty jäädä katselmaan kumminkaan. Terkkuja vaan leotutuille, muutama taitaa tätäkin lukea

Cellon kehä oli mennä ihan plörinäksi, nuori herra kun riemastui niin kovin viehkeästä naisseurasta, siis Chilin saapumisesta paikalle. Kehässä Cellon kaikki huomio oli suunnattu Chiliin kehän laidalla ja kun Chili siellä vähän oikoi koipiaan ja otti raviharkkaa, niin Cello raasu oli ihan täpinöissään ja vonkui päästä leikkimään. Juu tästä voi tulla meille sitten se seuraava ongelma, mutta ongelmat lienee tehty ratkottaviksi, joten eiköhän tuo ratkenne aikanaan.

Kehä meni sukkelasti ja aikataulusta edellä, tuloksina EH1 sekä Cellolle että Astralle. Chili korjasi potin: ROP & serti. WoW!!

Päivä päivältä rakastun Astran muuttuneeseen olemukseen enemmän ja enemmän. Raatsinkohan antaakaan Astraa vanhimmaiselle mukaan, niin vanhimmaisen koiran kun Astra ihan oikeasti onkin, kun vanhimmainen jonain päivänä muuttaa omaan kotiinsa. No ehkä kuitenkin... tai mene ja tiedä... no katsotaan.

Näyttelyn jälkeen reissattiin Chilin luo visiitille ja Cello pääsi leikkimään Chilin ja Roosan kanssa. Hauskaa näytti olevan. Astra puolestaan puuhaili pallolla täysin kuurona ulkomaailmalle ja näkemättä mitään muuta kuin pallon. Kuvia tuli otettua Cellosta sekä Chilin että Roosan kanssa.

Kotia kohti lähtiessämme vakuuttelimme osaavamme ajaa takaisin Raision keskustaan, mutta kovin vakuuttava ei lähtömme tainnut olla: ajettiin het ekasta risteyksestä pitkäksi. Onneksi se tie päättyi ihan koht siltään, joten ei kun auto ympäri ja menoksi. Loppumatka meni eksymisittä.

Nuorimmainen pyöräytti pizzat, joten taidanpa lähteä syömään. Toivottavasti pysyy hampaat suussa. Tuulensuoja siirtyy lepomoodiin ja toivottaa kaikille mukavaa sunnuntai-iltaa.

ps. Nyt kommentteja voivat kirjoittaa sellaisetkin henkilöt, joilla ei ole blogger-tunnuksia, tosin taisin tällätä jonkun vipusen taas uuteen asentoon, koska nyt kommentit täytyy hyväksyä No säästypä blogi spämmiltä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA KePolle ja terveisiä! :)

Adeina kirjoitti...

KePolle onnittelut synttärien johdosta!