torstaina, toukokuuta 20, 2010

Tiuku tohtorissa

Tänään oli viimein Tiukun eläinlääkäripäivä. Oli sovittu, että turkki parturoidaan rauhotuksessa, koska tulehtuneelta alueelta se ei vaan kotikonstein onnistunut edes kolmen ihmisen voimin, tuskin ois onnistunut lekuriltakaan. Niinpä jätettiin Tiuku ell-aseman pöydälle nukkumaan ohjeena parturoida kaikki mikä tarpeen on, vaikka koko koira, ja lähdettiin viettämään reilu tunti muualla.

Jännityksellä mentiin Tiukua hakemaan, millanen mahtaa olla Tiukun uus kesälook. Yllättävän vähän Tiukua oli lopulta tarvinut parturoida, ne kainalot oikeestaan vaan, joista toisessa spotin alku oli, jopa housuntyngät oli jäljellä. Kotikonstit olivat olleet avuksi, iho ei enää ollut tulehtunut, pelkästään "ärtyneen näköinen", eikä tarvittu edes antsakuuria, riittää kun muutamana päivänä huuhdellaan betadinella ja laitetaan talkkia. Tosi upea juttu.

Ruoka on nyt tosiaan sitten vaihdettu, tänään Tiuku-raasu sai kyllä tyytyä pariin kuivaan leipäpalaan kun rauhotuksesta oli niin vähän aikaa ja toisaalta oli niin kuuma. Aattelin, että parempi yhtenä iltana "nähdä nälkää" kuin voida yö huonosti. Huomenna sit alotetaan uudella sapuskalla ja katotaan miltä turkki alkaa näyttää kun se tosta kasvaa. Pitänee yrittää muistaa ottaa Tiukusta kuva viimeistään viikonloppuna uudessa "trimmissään"...

Ei kommentteja: