maanantaina, tammikuuta 25, 2010

Tiuku 2 vuotta


Niin se aika kiitää. Tiuku, joka me vasta just haettiin, täytti jo 2 vuotta. Synttärit meni kyllä hippasen hiipien ohi, jotenkin meikäläisellä oli muistikuva päivämäärästä 29.1, mistä lie moinen ajatus päähän tunkenut, kuitenkin aina näyttelyilmotkin on tullut oikein täytettyä eli synttäripäiväksi 19.1. Onneks ne ei noi karvakorvat sillä lailla oottele synttäreitään kun vaikkas lapset, joten juhlitaan kun ehditään tai muistetaan.

Otettiin tänään Tiukusta 2-vuotispotretit. Se on aina kyllä sellanen projekti, Tiuku kun tykkää, ettei ainakaan kotipihassa paikoillaan tönötellä, vauhtia elämässä olla pitää. Saatiin sentään jokunen onnistunut kuva ennen kuin Tiuku keksi jotain, mitä me ei kyllä nähty, ja otti pikku spurttia Lepikontietä pitkin, joten piti lopetella kuvaukset kun "se jokin" oli pal kiinnostavampi kun namit ja kameralle posettaminen.

Tässä Tiuku 2 vuotta

Gretan kanssa on alotettu ravaamistreenit. Pari kertaa päivässä tossa Lepikontiellä, vaikka ympyräähän siinä nyt ei oikein pääse juoksemaan, mut ees taas kumminkin. Illalla pakattiin Greta autoon mukaan kauppamatkalle. KePo ja vanhimmainen menivät kauppaan, meikä lähti juoksuttamaan Greetaa pitkin Nummelan jalkakäytäviä. Jalkakäytävällä juoksenteleminen meni ihan ok. Parkkiksella yritettiin vähän ympyrääkin, mut oli niin hiiskatin liukasta, ettei homma toiminut ollenkaan, meinattiin mennä turvallemme molemmat, Greta ja minä, joten katoin parhaaks lopettaa, ennen kun sattuu jotain jommalle kummalle.

Torstaina Greta starttaa näyttelykurssin ja jos sopimukseen päästään, niin huomenna Greta lähtee pentujatkolle. No vähän toi jo on yli-ikänen sinne, mut haitanneeko mitään, tarpeellista pyöritystä siellä tulee kumminkin. Arkitottiskurssi on myös puukattuna ja pari yksittäistä näyttelytreeniä on mietinnässä, oisvat sellasia kertaluonteisia, ei varsinainen kurssi, vois siis tehdä hyvää. Jollei tällä ohjelmalla ala ravaaminen sujua, niin jo on ihme.

Ei kommentteja: