torstaina, tammikuuta 07, 2010

Kuormakameli Greta


Vuodenvaihteen pyhät ja katkonaiset viikot alkaa olla taa jäänyttä elämää ja on palattava täyspitkiin työviikkoihin ilman "ylimääräisiä" vapaita. Mulle kyllä sopis paremmin kun hyvin vajaat viikot vaikka vielä tän kuuden tunnnin työpäivän lisäks vaan kun ei kukaan vieläkään ole alkanut maksaa palkkaa kotitöistä...

Vanhimmainen on joutunut ronttaamaan polttopuita sisälle, kiitos särkevän hampaani, joka ei pakkasta ole kestänyt, ja mikäänhän ei ole niin hyvä motivaattori kuin ihmisrodun mukavuudenhalu. Kun vielä Greta tykkää rynniä puuvajaan ja kasan päälle, niin asetelma on valmis. Tässä parin päivän aikana Gretalle on siis valmistuneet "valjaat" ja kantolaukut ja ensimmäiset puutkin Greta on jo kantanut; yks puu kummassakin laukussa.

Itse en ollut näkemässä harjoituksia, mutta kuulemma vähän epäluulonen Greta oli ollut kun valjaita oli alettu pukea. Muru sen sijaan ois halunnut tulla valjastetuksi, kuvitteli kai pääsevänsä lenkille. Äkkiä Greta oli kehujen voimalla tottunut valjaisiin ja laukkuihin ja pikkuruiseen painoon laukuissa. Puuvajasta poistumisessa oli kuulemma vähän ollut "ongelmaa" kun Greta laukkuineen oli halunnut kulkea kapeimmasta paikasta yhtä aikaa vanhimmaisen kanssa ja se, mikä onnistuu pelkältä Gretalta, ei onnistu Gretalta ja laukuilta. Mikäli edistys on näin nopeaa, niin kohtahan Greta voi varmaan kantaa sisään kaikki puut. Kuva ois kiva, mut sellasta ei nyt oo.

Hammas on edelleen epämiellyttävä, joskin antsakuuri vei säryn suurimmalta osin pois. Kylmä viiltää ja vihloo edelleen, ja se ei todellakaan ole mikään pikkuvihlasu. Kuuma ei enää niinkään. Luultavasti saan kestää hammasta tollasena seuraavaan hammaslääkäriaikaan asti eli vielä viikon.

Siinä tämänkertaset, että ei kun jatketaan talvesta nauttimista (tosin mun mielestä pakkasta sais olla vähän vähemmän ja lunta ei tarttis enää yhtään lisää).

Ei kommentteja: