perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Yksi yö, hetki lyö


Illalla oli jo havaittavissa, että tällä päivällä voi olla lupaava alku; koko vasemman puolen hammaskalustoa jomotti mukavasti nukkumaan mennessä. Tai siis kipu on sellasta tulehduskipua, joka ei oikeastaan oo varsinaisesti edes kipua, mut toisaalta sitten taas on. Liekö syynä tuo yks, ja onneks ainoa, juurihoidettu hammas, se kun joskus vihottelee. Tai ei varmaankaan hammas itessään, eihän siinä mitään tuntoa ole, vaan ien sen ympärillä. Tai sit kyse voi olla viime päivien purkan jauhannasta. Pahimmoillaan päällä on poskiontelon tulehdus, tosin se yleensä ei vaikuta alaleukaan, mut muilta osin antaa tällasen "hampaat on irti" -fiiliksen.

No niin tai näin, jomotusta on riittänyt. Tilasin jo hammaslääkärinkin, tosin se on vasta Juhannuksen jälkeen, omalle lekurille ei sitä ennen aikaa herunut ja muille en vapaaehtosesti mene. Tosin eihän tällä välttämättä ole mitään tekemistä hampaiden kanssa, vaan tuleepa sit taas purukalustokin tarkastettua ja JOS tää sattua olemaan "hammasperästä", niin pääsis kiusasta eroon, ellei sitä ennen hellitä. Kaks viikkoo on kyllä hemmetin pitkä aika oottaa... toisaalta jos nousee vaikkas kuume, niin sit tietää, että ontelothan ne.

Duunipäivän jälkeen kaupan kautta kotiin, sit piti kuitenkin jo taas pistää KePolle viestiä, että no tuotko sitä ja tätä. Pahin missi sattu siinä kohti kun kuvittelin pakastimessa olevan pari kiloa porkkanasosetta, mut oikeesti siellä olikin porkkanasosetta JA lanttusosetta. Great. Eikä tähän aikaan vuodesta mitään porkkanasosetta tietenkään mistään saanut. KePo toi sit juuressosetta ja sekotin porkkanat ja muut juurekset keskenään. Ihan hyvää keitosta tuli, ei siinä mitään, vaikkei se nyt ihan luvattua porkkanasosekeittoa ookaan.

Eikä se riittänyt, että KePoa kiusasin, viimenen viesti lähti vanhimmaiselle, joka oli vielä duunissa, että josko mitenkään onnistuis tuoda saunajuomat ja onnistuhan se. Niin siis ekat "vieraat" on jo täällä, pohosen porukka nimittäin.

Huomenaamulla kun vielä muistais raahata kaiken tarpeellisen kaman mökille, niin hyvä ois. Mut kaikkineen homma on nyt just niin reilassa kun se voi olla, enempää ei enää oo tehtävissä, tästä sen on lähdettävä.

Tuulensuoja valmistautuu nauttimaan kuluneen viikon valmistelutyön hedelmistä. Palaamme linjoille joskus ensi viikolla. Toivotamme kaikille upeaa viikonloppua!!

Ei kommentteja: