keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2008

Naks, naks pomppupoika


Tänään oli toivottavasti viimenen kauppapäivä tällä viikolla. Ensin Musti&Mirriin hakemaan Tiukun ruokasäkki, Murulle yks "pilleripaketti" ja kassalla vielä heräteostoksena länderille sopivan kokosia koulutusmakupaloja, ihan valmiiks sopivan kokosia, ah autuutta. Halvemmalla tietty pääsee kun ostaa ison pussin Frolicia ja paloo ite...

Piipahdin kampaajani "vastaanotolla" ja paikalla sattu olemaan neiti Kynsimaestrokin, joka tarkasti miltä mun kynnet nyt näyttää ja kyseli miten oon niitten kanssa pärjänny. Siinä sitä aikaa vierähti tovi, vaikka menin vaan hakemaan kunnon viilaa rakennekynsien muotoiluun. Mukaan tarttu viilan lisäks kunnollinen käsivoide, joka sivumennen sanoen tuoksuu ihan taivaalliselle, kynsinauhahoiteita kun ei tarjolla ollut. Kyllä nyt kelpaa viilailla kynsiään, joskin senKIN taidon joutunen opettelemaan, ei niitä omia nysiä oo koskaan tarttenu viilailla, ei oo ollu mitä viilata, ellei sormenpäitään oo halunnu viilata.

Seuraava osote oli Tiimari, pitihän nuorimmaiselle kortti käydä ostamassa, virallinen vanhenemispäivä kun on huomenna. Ja kun kerta Tiimariin meni, niin oli se PetPointissakin käytävä. Onneks menin, sinne oli tullut upee kokoelma marsun herkkutankoja, jotain uusia, kahdeksaa erilaista, ja mähän tietty ostin kaikkia plaatuja. Samalla sit jotain koirillekin, kuivaa mahaa ja keuhkoa. Sit viimein kotio.

Illalla treenattiin Totoron kanssa sitä kuuluisaa ravaamista. Alku oli tosi lupaava; Totoro loikki ja pomppi ja sinkoili ja puri talutinta. Vaati äärimmäistä kärsivällisyyttä olla kun ei oiskaan, ei huomiota, ei laisinkaan. Lopulta Totoro asettu, otti pari raviaskelta ja naks. Ensin kokeiltiin vähän pihassa, sen jälkeen mentiin Lepikontielle jatkamaan harjotuksia. Muutama hillitön pomppukohtaus vielä tuli ja aika monta haistelen maata -kohtausta, mut lopulta mentiin ravia suunnilleen koko ajan ja nenä irti maasta. Siihen oli hyvä lopettaa, näyttelykaulain pois ja vapaata menoa takasin kotia kohti. Ehkä tää tästä, ehkä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei...meidänkin pitäis treenata tota ravia...se on vaan niin tylsää, niin tylsää. Kaikki noi muut temput (agiesteet sun muut) on vaan niin paljon kivempia. Mut kaippa sitä pitäs tosissaan treenata, kun vielä on ulkona se Järvenpään näyttely - siellä sitä vasta nuuhkittavaa riittääkin.