tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Neljä yötä ja listoja riittää


Tää oli sitten viimenen rento päivä, huomenna alkaa pyöritys kohti tapaamista. Vaan kun sävelet on selvät ja suunnitelmat tehty, niin mikä se on pyöriessä, tuskin menee ees nuppi sekasin... ainakaan enempää kun se jo on.

Työpäivän päätteeks oli tänään akutäti, teki hyvää, varsinkin kun yks neula tuupattiin johonkin energisointipisteeseen. Ois ehkä pitäny varata aika ens viikolle, joku toipumispiste ois varmaan löytynyt, mutta luotan omiin kykyihini tällä kertaa ja meen akutädin luo vasta heinäkuussa. Sen kyllä sit huomas, että jotain energiapistettä oli pistetty... ei yhtään ollut sellanen nukkuolo kun akutädiltä läks.

Akutädin jälkeen piti ootella nuorimmaista, joka pääs neljältä duunista, siis noin tunti luppoaikaa vietettäväks Nummelassa. Käytin aikani varsin hyödyllisesti; hankin nuorimmaiselle synttärilahjan, mut siitä ei sen enempää tässä vaiheessa harjotuksia. Sit kävin sopimassa viimoset yksityiskohdat lautantaita varten tarvikemyynnin kanssa ja lopulta kävin vielä kaupassa. Silti istuin jonkun noin 15 minuuttia autossa oottelemassa ja järjestelemässä listojani.

Oon tosiaan laatinut listan poikineen, vaikka vois kai sitä omaankin muistikapasiteettiinsa luottaa. Toisaalta sillon unohtuu helposti sellaset "pikkuasiat" kun vaikka kameran muistikorttien tyhjentäminen, kameran akkujen lataaminen jne. Siis kun en omaan muistiini luota, niin oon laatinut ostoslistaa, työlistaa, ruokalistaa, osallistujalistaa, tarkastuslistaa, sitälistaa, tätälistaa, tuotalistaa ja listan listaa. Niitä nyt sitten pyörittelen ja tutkailen, ruksin jotain yli, lisään jotain jne. Lauantaihin mennessä oonkin ihan solmussa listoineni.

Lauantain säätäkin voi jo alkaa jännittää... Kerran on kekkerit vietetty viittä vaille sateessa, päivällä siis vaan tihutti, illalla sato ihan kiitettävästi. Kerran oli kyllä muuten hieno sää, mutta niin hemmetin kylmä, ettei pahemmasta väliä. Telttahan meillä on, mutta kyllä sielläkin huomaa, jos on a) hyytävän kylmää, b) äärimmäisen märkää. En kuitenkaan voi moittia sään haltijoiden suopeutta; suurimmassa osassa tapaamisia sää on ollut hieno. Tällä hetkellä sääennusteet ennustavat hyvää säätä. Toisaalta ennuste on aina vaan ennuste, lauantaina näkee todellisuuden.

Ei kommentteja: