maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

Tulipa tenkkatenkkapoo


Tänään oli suuri "vie rojut" ja osta elukoiden ruuat -päivä. Ensin vietiin lehtiä keräyspisteeseen ja jotain vaatteita UFF-lootaan. Pulloja oli kontissa useempi kassillinen ja vanhaks menneet lääkkeetkin olin haalinut matkaan mukaan.

Seisoin Musti&Mirrin kassalla kun luuri pärähti soimaan. KePon siskontyttöhän se siellä, kyseli varovasti, että kai KePo on iltavuorossa. No ei, täällä me kaupan kassalla. Ai minkä kaupan? No Musti&Mirrin ja sit on suunta Cittarille kun ois tarkotus viedä pullolasti ja ostaa pari kuoharipulloo. No hieno homma, me ollaan täällä Cittarin parkissa, eikä auto puhu mitään. Tullaan het kun oon nää ostokset tehny.

Murun safkat tuli ostettua, ländereitten safkat tuli ostettua, Tiukun safkaa sen sijaan ei ollut, pitäis tulla kyllä. Onneks neidillä on vielä nappuloita jäljellä, joudetaan ootella muutama päivä ihan keposesti. Marsuille unohin sit ostaa juhannusherkut, siis herkkutikut, no samalla kun haen Tiukun ruuan.

Säkit autoon ja kohti Cittaria. En mä tietenkään muistanu kysyä, että missä päin parkkista, onneks se on tällä hetkellä, rakennusprojektin takia, varsin pieni, joten löydettiin KePon siskontyttö ja tyttärensä suht vaivattomasti. Siinä sit haukoteltiin, tai auto haukotteli konepelti auki, eikä tultu hullua hurskaammiks, paitti KePo, joka sano, että akku. Muutama puhelu ja sit viemään tyhjät pullot ja käymään A-valinnassa.

Napattiin KePon siskontyttö tyttärensä kera kyytiin, jätettiin uupunut auto parkkipaikalle ja ajettiin apteekkiin. Siellä oli tietty joku kuuden ruuhka ja väkee kun vilkkilässä kissoja, onneks homma pelitti suht nopeesti ja sain jätettyä vanhat lääkkeet samalla kun hain uusia... Matolääkkeetkin tuli koirille ostettua.

Jatkettiin sit meille sumpille ja jonkin ajan kuluttua akku kaahas pihaan, tai siis KePon siskopoika oikeestaan. Jatkettiin sumpittelua jonkun aikaa. Nyt KePo on porukan kanssa Cittarin parkkipaikalla taivastelemassa, että oliko se akku kumminkaan. Toivottavasti oli, eikä mitään vakavampaa.

Tänään ilmotin sit Tiukun ekaan näytelmäänsä, pentunäyttelyyn heinäkuussa. Pitäsköhän alkaa treenaamaan vai uskoisko, että lahjattomat ne treenaa. Ainakin Popposen kanssa pitäis kyllä treenata, se on sen verta lahjaton, että pitää ryhtyä treenaamaan, ei auta.

Ai niin ja jos tässä tekstissä on kuin pal kirjotusvirheitä, niin se johtuupi mun kynsistäni, menin nimittäin kokeilemaan rakenne sellasia kun nekin niin näppärästi siinä kampaajani tiloissa saa... Onhan nää ihan mageen näköset, muttei nää ehkä kuitenkaan oo ihan mun juttuni. Tai mistä sitä tietää miten hurahtaa pitkän päälle, ikinähän mulla ei kunnon kynsiä oo tätä ennen ollu, ei koko elämäni aikana, joten jo pelkkään käsien ulkonäköön on ollu totuttelemista, saati sitten siihen, ettei kynnet päätykään jo ennen sormenpäitä.

Ei kommentteja: