keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Bär bikini idag


No sitä vesisadetta sitten riitti. Kyttäsin sopivaa taukoa kun en suin surminkaan halunnut ruokota Murua sisällä, mutta ruokkoamista se kapiselta näyttävä irtoturkki kipeästi kaipasi. Välillä ukkosti, sit taas sato ja sato kovempaa ja sato hiljempaa, sato kumminkin. Alko näyttää siltä, että siirrä päivällä tai tee sisätiloissa, kellokin kun kiisi eteenpäin.

Lopulta sateeseen tuli tauko. Keräsin kiireesti kaikki vermeet kasaan ja rykäsin Murun kanssa pihalle. Alko armoton ruokkoaminen, turkki vaan pöllysi, talloin karvoissa ja niitä oli joka puolella; vaatteissa, suussa, silmissä, kengissä... Ei me kauaa ulkona ehditty olla kun taas jo alko lappaa vettä tuutin täydeltä, mutta olipa päällimmäinen karva raastettu siihen laatoille kaivon viereen, yhden sellasen keskikokosen villakoiran verran.

Jatkettiin sisällä. Jostain syystä oikee puoli housuista oli yhtä takkua, joten pääsin kokeilemaan uusinta hankintaani leojen turkin hoidossa, nimittäin Ferplastin takunselvittäjää. Äärimmäisen näppärä vehje housujen selvittelyyn, jos siis ei haittaa, että takut tulee leikatuiksi pois ja housut harvenee kummasti. Jos näyttelykampausta aattelee, niin ei ehkä ihan paras työkalu, paitsi siinä äärimmäisessä hädässä, että takut ei muuten aukene, tällä ne kyllä aukenee, eikä jää leikatun näköseks. Muuhun osaan turkkia en ainakaan eka käytöllä saanut hyvää tuntumaa ja käytin vanhoja konsteja ja tutuks tulleita välineitä. Jonkin sortin välineurheilua tää leoturkin hoito siis on.

Kelloa en kattonut, hyvä tovi Murun ruokkoamiseen kuitenkin meni. Jos ulos sateeseen jätettiin keskikokosen villiksen verran karvaa, niin toinen moinen oli sit sisällä pakattuna muovikassiin. Lopputulos oli karvaton ja siisti Muru. Nyt kun turkin vielä pesasee, niin se voi otsikon sanoin bikinikausi alkaa. Otsikko taas on kopsittu nyt jo edesmenneen leomme näyttelyarvostelusta.

Ja lopuks tietty kuvat kaljukaarinasta, joskin täytyy sanoa, että joko sää (tihkusade) suosi tai kamerassa on jokin suodin, sillä oikeesti Muru näyttää pal kaljummalta. Näissä kuvissahan Murulla näyttää olevan melkeen turkki päällään.Ei kommentteja: