lauantaina, kesäkuuta 28, 2008

Torstain läpi, perjantain kautta lauantaihin


Meitä onkin jo kaipailtu , siis kyselty, että mitä kuuluu kun mitään ei kuulu. Ehkä pitäis kirjottaa harvemmin, ettei porukka het epäile jotain katastrofia kun mitään ei kuulu...

No siis torstaina Milkki joutu ELL:n vastaanotolle. Oli raasu kovin vaisu, eikä ruoka maittanut. Saatiin aika het samalle illalle, johonkin sopivaan väliin, sellanen "paniikkiaika" siis. Masu oli Milkillä menny sekasin, sai vitamiinipistoksen ja antibioottipistoksen ja sit lyhyen antsakuurin vielä kotona annettavaks. Maijalle voi kuulemma tuupata samaa antsaa, jos siltä näyttää, annos kuulemma riittää kahdelle noin pienelle marsulle.

Tässä Milkki-potilas.


Pistettiin torstaina Milkki-raasu erityksiin, ihan varmuuden vuoksi. Toipilasasuntolana pyykkikori.


Siinä se torstai-ilta menikin ja koitti perjantai.

Perjantaina totesin, ettei Milkille ruoka maistu edelleenkään, että ei kun pakkoruokintaan menee. Tuumasta toimeen; kauralima hellalle tekeytymään. Kauraliman joukkoon ois oikeesti kuulunut sekottaa terveen marsun papanoita, mut kun en luottanut siihen, että loput kaks on terveitä, niin piti sitten ottaa käyttöön varasuunnitelma tältä osin. Ja mullahan ei sit mitään bulgarianjogurttia tms. ollut, joten hetken asiaa harkittuani sekotin kauraliman joukkoon AB-piimää. Ja Milkki tykkää kun hullu puurosta. Outo marsu...

Sen lisäks hain marsuille vadelmanlehtiä tuolta pihalta, muuta tuoretta niille ei sitten annetukaan. Ai no porkkanaa, muttei se mitään tuoretta oo... siis tavallaan... tai jotain.

Oikeudenmukaisuuden nimissä kuvat muistakin marsuista. Ensin Maija.


Ja sit Missi.


Lauantai valkeni pilvisenä, muttei onneks sateisena, suuntana kun oli Järvenpään näyttely. Mukaan matkaan lähtivät Aasa, Viivi ja Totoro. Kehän jälkeen oli suunnitteilla pikku piknikki, joten KePon raahattavaksi kerty aika painava kantamus. Lisäks sain ylipuhuttua mukaan myös yhden KeTyn, vanhimmaisen nimittäin.

Paikalla oli kuus länderiä. Ensin kehään Timon ja Totoro. Ja nyt kyllä täytyy sanoa, että Totoro on kehittynyt ihan mielettömästi esiintymisen jalossa taidossa. Ravi nyt oli mitä oli, mutta ravia, eikä pelkkää pomppimista. Ja se pöytä, ah nautintoa, Totoro vaan könötti pöydällä ihan kaikessa rauhassa. Ihanaa.

Kehän jälkeen seurasi näyttelyn paras anti: vietettiin aikaa näyttelyalueen reunamilla, juotiin kahvia, syötiin voileipäkeksejä ja juteltiin. Totoro ois halunnut ihan kamalasti päästä leikkimään Timonin kanssa, tosi harmi, ettei tarkotukseen sopivaa tilaa missään ollut. Sit Totoro rakastui tulisesti (taas kerran), voi tuota nuorta lempeä.

Totoro JUN ERI, JUK2, PU2, varaSerti


Viivi AVO ERI, AVK1, PN2, varaSerti


Aasa VET ERI, VEK1, PN3, ROP-vet.


Myyntikojut tuli kierrettyä, vaan todettiin vanhimmaisen kanssa, että meillä on ihan liian hyvät tarvikeliikkeet kotikulmilla, niistä saadaan mitä tarvitaan ja usein vielä huomattavasti halvemmalla. No yhden lelun kuitenkin ostin; Arskalle kitaraa soittavan krokon ja siitä on sitten iloa riittänyt.

Milkkikin pääsi muuttamaan takasin Missin ja Maijan seuraan ja tuolla Milkki nyt juo ja nautiskelee mineraalikivestä, joten näyttää kuntoutuneen vallan mainiosti.

Sit jos vaikka antais koirille ruokaa, Milkille lääkkeen ja rentoutuis lauantai-illan viettoon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Timon onnittelee Totoroa hienosta esiintymisestä kehässä! Jotkut vois ottaa vähän oppia tosta...(ihan vähän vaan...oisko hyvä tavoite, että Hakunilassa Timppa joutuis ottamaan vain yhden uusintakierroksen?) Mut omaa laiskuuttahan tuo on, ei koirassa ole vikaa. Kiitos vielä kerran seurasta!