sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

Viikonloppu vilahti


Viikonloppu on oven sulkemista vaille valmis ja uus viikko jo vilkuttelee uusiin puuhiin tai vanhoihin, ihan miten sen ajattelee.

Perjantaina käytiin kaupoilla ajatuksella, mulla oli pitkääkin pitempi kauppalista mukana matkassa ja siitä huolimatta, tai sitten sen takia, jäi muutama asia ostamatta, unohtuivat listalta. Tärkeimmät tuli ostettua ja sehän on pääasia.

Perjantaina testasin jauhelihamuffinssien ohjetta, löysin sen taannoin ja kuulosti just sen verran eksoottiselta, että oli ihan pakko päästä kokeilemaan. Samalla pääsin testaamaan vast'ikään ostamiani silikonisia muffarivuokia.

Tässä muffinssit oottamassa uuniin menoa


Ja tässä valmiit muffarit


Hyviltä maistuivat, vaikka tiettyä epäluuloa oli ilmassa. Ja toi punanen ei oo kirsikka, vaikka täällä kotijoukot niin luulivatkin, KePo ilmotti, että yllättävän hyvältähän nää kirsikat tässä maistuu, vanhimmainen mietti, että arvaako ees maistaa jauhelihamuffinsia, jossa on päällä kirsikka. Erheellisen oletussarvon syy oli se, että ostin myös säilykekirsikoita. Noi on kuitenkin miniluumutomatteja, kirsikoille on muuta käyttöä...

Silikonivuuat ovat tosi näppärät. Tukevat, joten taikina, ei hulahtanut mihinkään suuntaan vaikka kerroksia joutui tasottelemaan ja tomaatinpuolikkaat painamaan paikoilleen. Muffarit irtosivat vaivattomasti ja rikkoutumatta vuuista. Tän kokemuksen perusteella silikonivuokaa ei voita mikään.

Lauantai ja sunnuntai kuluivat opiskellen. Molempina aamuina heräilin ihan kaikessa rauhassa, joskus kymmenen jälkeen, nautin aamupalan pitkän kaavan mukaan ja sitten olikin lähdettävä kohti Nummelaa. Viikonlopun teema ei ollut koira-asioissa, vaikka niin vois luulla, vaan vaihtoehtohoitojen puolella eli kävin Reiki1 -kurssin Annen opastuksessa. Hyvä kurssi, opettavainen, antoisa, rento ja tunnelma oli vilpittömän iloinen. Sellasilla fiilareilla kun vois aina olla, niin ei ois stressistä tietoakaan, eikä sen seurannaisvaikutuksista.

Vaan nyt suljen tän viikonlopun eli meen nukkumaan ja valmistaudun tulevaan duuniviikkoon.

Ei kommentteja: