sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Lukutoukan viikonloppu


Hahaa, täällä ollaan, hereillä ja suht pirteenäkin, nukuttuakin on tullut, ihan koko viikonloppu ei oo mennyt Ajan pyörää pyöritellessä, vaikka luvattoman iso osa kumminkin, se täytyy oitis tunnustaa.

Perjantai-iltana sain itteni irti kirjasta siinä puolenyön aikaan, pal paremmin kun KePo, joka oli uppoutunut Poliisi kertoo -kirjaansa jonnekin kahteen asti aamuyötä, jos nyt oikein kelloa katoin kun KePo kömpi punkkaan, ite olin nukkunut jo hyvän tovin siinä vaiheessa.

Lauantaina nukuttiin tietty pitkään ja hartaasti... Iltapäivä meni maailmalla, oli kertynyt jonkinmoinen lista tarvekamoista sekä remonttiin liittyen että ihan muuten vaan. Ilta kului taas kirjaa lukien, yllättävää, eikö totta? Kello oli melkeen yks kun raahauduin nukkumaan, siinä vaiheessa koirat oli jo monta kertaa huomauttaneet, että nyt on yö, hei haloo, nukkumaan kiitos.

Sunnuntaiaamunakin tuli nukuttua varsin pitkään. Iltapäivälle oli vierailu sovittuna, ensivierailu vävykokelaan kotio, joten käytin heräämisen ja lähtemisen välisen ajan lukemiseen... eihän siinä oikein muutakaan ehtinyt... Ja kun vierailu ei ihan tunnissa kahdessa päättynyt, niin luulen, että tää iltakin menee lukien... kun ei tässä enää muutakaan ehdi.

Totoron naksusanaan ehdollistaminen on kyllä jäänyt, täytyy käyttää siihen tiiviisti aikaa maanantaina ja tiistaina, niin naksu on ehkä jotenkuten ehdollistettuna keskiviikkona, ravaamista ei oo harjoteltu ollenkaan, vaikka se oli meillä kotiläksynä, ja vähän epäilen, ettei kaks päivää oikein riitä. Tässä sen näkee, lukeminen on vaarallista, sen lisäks "ehtii" tehdä vaan ihan välttämättömimmän, täytyy siis pistää itelleen suitset suuhun ja aikatauluttaa lukemissessiot.

Koneella en oo juur käynyt, luurin kautta on tavottanut ja parit hyvät uutiset on sitä kautta tullutkin:
Kuje Jyväskylässä ROP-pentu
Kampille voittonolla agissa
ONNEKSI OLKOON!!!!

Ei kommentteja: