perjantaina, marraskuuta 09, 2007

Kromfohrinkarvattomat ja tulikuumanpalvojat


Taannoin surin, että joudun viemään Jyskälän KV näyttelyyn kaks karvatonta koiraa, sillä karvattomia nuo ovat, Aasa ja Viivi, ei auta, ei ehdi mitään kasvaa esiin ennen Jyskälää, pelkkä pehmonen pohjavilla nököttää nahan peitteenä. Vaan tapahtui ihme, eipä tarvihekaan kaksikkoa turhaan raahata yli 300 km matkaa, tuli tuomarin muutos, mikä ihana lahja, saatoin perua kromfohrinkarvattomieni osallistumisen.

Näillä ihanilla marraskuun säillä oon saanut huomata, että meillä on monta takkakoiraa, tulikuuman kumartajaa, lämmön palvojaa. Ennen vaan tyttären Pipuliina nautiskeli takan hehkusta, nautiskeli joskus niin, että oli ihan tulikuuma kun tuli takan edestä meidän muiden luo. Enkä käsitä miten se siinä edes jaksaa olla, itellä käristyy nahka tuossa tuokiossa, ländreillä näköjään ei.Kuvan laatu ei hääppönen kun yritin saada koko paistattelijakolmikon kuvaan mukaan. Koirilla on kyllä joku kameranhaistajaelin, koska oitis kun tartut kameraan, jonkun pää nousee, tässä Totoron, muutamaan sekuntia aiemmin olivat ihanasti kaikki kolme päät yhdessä, nenät nipussa.Cello lähti oitis liikkeelle kun salama räpsähti, Totoro mietti tovin ja lähti kyllä myös kattomaan, että mitä mä oikein kamerani kanssa huidon.

Pieni kori ja vähän leikkikaluja?Totoro ja puruluu... kai sitä voi luitaan näinkin kaluta, vaikka luulis niitä olevan mukavampiakin asentoja.

Pirteetä perjantai-iltaa kaikille, ei anneta sateen masentaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu-u, hämmästyin ensin kun huomasin että peräti 16 länderiä ilmoitettu, mutta samantien tajusin että varmaankin saksalaisen tuomarin takia... Eli saas nähdä kuinka moni muu mahtaa perua tuomarinmuutoksen vuoksi. Me ajateltiin sinne kuitenkin lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä takan edessä itseään paistaa toi parsoni. Samoin se nukkuu mieluusti peittojen alla. Timon sitä vastoin kiertää yleensä takan kaukaa ja sängyssäkin valitsee viileämmän jalkopään ja tietysti ilman peittoa. Eli onkos meillä poikkeavan kylmähakuinen länderi?

Kipa kirjoitti...

Mireki:
Jyskälässä on kyllä aika usein ollut paljon ländereitä tuomarista riippumatta. Ite en ois tuomarinmuutoksen takia perunut, mutta kun oikeesti noi kaks on ihan karvattomia, joten ajatus ajaa yli 300 km hakemaan siniset tai pahimmoillaan keltaset nauhat ei oikein inspiroinut ;o)

Eeva:
Ei Timon mitenkään poikkeevan kylmähakunen oo. Meillä Arska välttelee takkaa ja makaa jalkapäässä peiton päällä mahdollisimman viileessä paikassa. Cello on jotenkin kaksjakonen: makaa takan edessä, mutta yöllä sängyn alla... Aasa ja Viivi taas eivät viihdy takan edessä, peiton alla kyllä. Totoro on vähän kuin isänsä; millon missäkin, mutta takan eessä kumminkin. Persoonallisia tyyppejä :o)

Anonyymi kirjoitti...

Hämmästyin vaan kun ilmoittautuneita oli kaksinkertaisesti Lahteen nähden. No sielhän kyl on pentuluokatkin, mitä Lahdessa ei ollut. Harmi ettei nyt nähdä, mutta kasvatelkoon kromfohrinkarvattomat ihan rauhassa turkkiaan talven pakkasten varalle.:) Ja ehkä Messarissa sitten nähdään - tosin taisit olla tulossa sinne vaan turisteilemaan?

Kipa kirjoitti...

Messarissa oon turistina paikalla. Tai mahdollisesti esitän Fliin, ans kattoo nyt miten käy. Toisaalta millon on niin pal aikaa ja helppoo seurustella kun turistina ollessa ;o)