lauantaina, marraskuuta 03, 2007

Espoon pentunäyttely


Tänään suunnattiin Espoon pentunäyttelyyn turisteilemaan. Totoron oli tarkotus osallistua, mutta angiina söi matkaeväät ja potilas parantelee itteään kotosalla. On tosin jo ihan pirtee ja tänään sai tovin riekkua ulkonakin, ehkäs jonkun 5 minuuttia, sitten pitikin jo köhiä, ei sovi juokseminen vielä Totorolle... Mutta lepäämään tuo ei enää silleen suostu, nytkin rökittää kumikanaa oikein olan takaa.

Oli oikeestaan älyttömän kivaa olla vaihteeks ihan vaan turistina, sen kun oli vaan ja höpötteli ihmisten kanssa, rapsutteli koiria ja silleen, erityisterkut kiihkeälle suutelijalle Timonille. Muutaman kuvankin yritin ottaa, vaikka tollanen parkkihallivalaistus ei kyllä oo mikään valokuvaajan unelma ollenkaan. Kuvista ei tullut kaksisia, mutta positiivista kyllä niistä tunnistaa kuka kuvassa on.

Tässä oikein päivän "loisto-otos" ROP Roppa ja VSP Padi


Kotisivujen uutisia päivittäessä tuli taas huomattua, ettei sais olla laiska ja copy-pasteta, vaan pitäis jaksaa naputtaa asiat ajatuksella, sivulle kun hupsahti ensin ihan väärä tulos. Sitä kun kopioituun tekstiin muutti nimen ja linkin, niin siinä oli omasta mielestä ihan riittämiin, joten jäi näyttelyn lopputulos muuttamatta. Mitään maatakaatavaa vahinkoa asiasta tuskin aiheutui, varsinkin kun huomasin virheeni varsin sukkelaan, ja ehkä taas vähän aikaa muistan naputella asiat ajatuksella enkä vaan mekaanisesti kopioiden.

Muuten päivä onkin mennyt kaappeja kolutessa. Päätin käydä kaikki koirien kuppi-kippo-kama -valikoimat läpi ja laittaa osan johonkin lahjotuksena, kun vaan nyt keksin, että minne ne käytetyt kupit ja rojut lahjottaisin. Ehkäs paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle... tai jonnekin muualle. Muutakin kamaa oottelee, että keksin minne sen kaiken vois laittaa kiertoon. Ehjää ei huvittais roskiinkaan heittää ja kirppikselle en todellakaan jaksa lähteä kamoja myymään.

Jaahas, jos menis hämmentelemään takkaa ja jatkamaan kaikkinaisia puuhia. Lepposaa lauantai-iltaa itse kullekin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavasta seurasta ja kuvista! (Mullekin tuli copy-paste -virhe, koska kopioin tulokset sulta ;-) Korjattu blogiin nyt. )Timon kiittää erityisterkuista ja lähettää pusuja takaisin =).