keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

Totoro treenaa


Tänään suunnattiin Totoron kanssa uusiin maisemiin opiskelemaan käyttäytymistä. Vähän oli Totorokin ihmeissään, kuten Cello eilen, myös Totoro selkeesti tajusi, ettei mennä sinne minne aiemmin. Ajoin auton parkkiin ja käytin Totoron sukkelasti ulkona, sen jälkeen mentiin autoon oottamaan, että meidän vuoro tulee. Siinä kohti Totoro vinkui kysyvästi kun mitään ei tapahtunut. Jos sää ois ollut toisenmoinen, niin oltais varmaan ooteltu ulkona ja kävelty vähän, mutta vettä tuli kun aisaa.

Kurssihan on siis yksityisopetusta, joten näin ekalla kerralla käytiin vähän läpi Totoron taustaa yms. koulutuksen kannalta relevanttia tietoa. Harjoitteiu jäi tänään lähinnä pöydällä olemisen harjotteluun, siis kun vieras kopeloi, ja Totorohan käyttäyty ihan upeesti. Kouluttaja sai tutkia, sai kaivaa hampaat suusta, sai rapsutella, tutkia korvat jne. Tuli vähän sellanen olo, että sorry kun nyt tänne tultiin, ei meillä näköjään mitään ongelmaa olekaan... No ens kerralla uudet kujeet ja mulla on mielessä pari ehdotusta kouluttajalle.

Pidän Totoroa vielä aika keskittymiskyvyttömänä, mutta huomasin yllättäen, että varsin hyvin Totoro jaksaa keskittyä meikäläiseen ja tarjoaa näyttelyseisontaa joka väliin kun ei tiedä, että mitä pitäis tehdä. Toisaalta se kostautuu vähän siinä, että Totoro pakkaa kääntymään joka tilanteessa mun eteeni seisomaan (Cello tekee ihan samaa), joten kun tänään vähän otettiin sivulle tuloa, niin se tahtoi mennä siihen malliin, että Totoro kyllä tuli sivulle, jäi siihen seisomaan ja kääntyi heti mun eteeni kun lakkasin palkkaamasta. Ohjeita sain siihen ongelmaan, joten ei kun ryhdytään harjottelemaan.

Ihan yhtä riemukkaissa tunnelmissa en tänään kotiutunut kun eilen Cellon kanssa, mutta totesin yllättäen, että ehkä muutamissa kohti täytyy päivittää mielipiteitään Totorosta ja nimenomaan positiiviseen suuntaan...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs mä sanoin ;-) ?

t:Timon

Anonyymi kirjoitti...

Anti-doping iski muhunkin...en mee Lahteen....
t:Timon, joka lähtee koht TOKO-treeneihin