keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Pöytien kuningas


Tänään paineltiin Totoron kanssa "tottistunnille". Motarilla, vähän ennen Veikkolan liittymää, kun nappasin vilkun päälle, niin Totoro alko mankua kärsimättömänä. Sitä jatku parkkipaikalle asti. Käytiin kävelemässä pieni kiepaus ennen tunnin alkua, Totoro oli henkee täys ja nosteli tomerasti koipee yhteen ja toiseen ruohonkorteen. Sisälle halliin Totoro suorastaan sinkosi.

Alotettiin pöydällä ja sehän sujuu kun tanssi vaan. Vieras ihminen (miehiä ei tosin olla onnistuttu treeneissä tapaamaan) sai asetella jalkoja ja tehdä mitä vaan, Totoro seiso ja patsasteli ryhdikkään upeasti. Kokeiltiin myös liukkaalla pöydällä ja hyvin meni. Tuntuu kun mitään ongelmaa ei todellakaan olis olemassakaan, ei kai ton upeemmin edes voi käyttäytyä. Hampaiden osalta harjoteltiin sitäkin, että näytän ne itse, kun viime aikoina on kennelyskäepidemiaa riittänyt ja näyttelyissä on esittäjä joutunut näyttelemään koiransa hampaat.

Kotiläksyt meillä oli ihan vaiheessa... Tällä kertaa olin tosin varannut pitemmän taluttimen normaalin näyttelykaulaimen sijaan. Palkitsin ravaamisesta heittämällä namin maahan ja kuin ollakaan ravissa loikkiminen väheni huomattavasti. Kolmiota juostaessa taas pitäis pyrkiä palkkaamaan kädestä liki jalkaa, jotta saan Totoron tekemään selkeän käännöksen, eikä mitään epämäärästä hiihtelyä.

Kokeiltiin vielä lopuksi sitäkin, että "tuomari" käy käsiksi kun Totoro seiso lattialla. Ihan ok se meni, tosin Totoro pyrki kääntymään kohti ja haistelemaan, se lienee aika pieni paha, uskoisin.

Ens kerralla toivottavasti on naksusana hallussa. Täytyy siis ottaa itteään niskasta kiinni ja alottaa harjottelu het huomenna.

Ei kommentteja: