tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Sisustuksellisia ideoita


Tänä aamuna sitten nukutti eilisenkin aamun edestä , miten voikin väsyttää niin mahdottomasti. Asiaa ei yhtään auttanut pieni partainen pää, joka pilkisti esiin kainalostani, kuka nyt hennoisi herättää väsynyttä pikkumiestä, vaan pakko lopulta oli.

Tänään oli koiratanssipäivä. Ryhdyin pakkaamaan kamoja vähän viime tipassa ja vielä kun piti mennä jo ovesta ulos, niin muistin, että makupalat jäi keittiön pöydälle, että ei kun takasin sisälle. Lopulta päästiin lähtemään ja olin ihan varma, että ollaan myöhässä. Kuin ollakaan kun saavuimme perille, niin parkki oli tyhjä Kyllä tänään on tiistai, koska eilen kateltiin maanantain leffa. Tsekkasin vielä kellon, etten nyt vaan ole katsonut väärin. Näytti ihan oikeaa aikaa. Ei siis oltu myöhässä, ei tosin liian aikaisinkaan paikalla, mutta muut tulivat vielä enemmän viime tipassa kuin me.

Ehdittiin sitten Cellon kanssa ihmetellä hevosta ja paria ponia. Hepasta Cello nyt ei niin perustanut, mutta se pieni ja pullea poni, joka tuli suoraan kohti ja lähestyi meitä hurjaa vauhtia, oli aika jännittävä. Positiivisena puolena täytyy sanoa, ettei Cello haukkunut, ei myöskään yrittänyt paeta, kurkusta kuului pientä jurinaa ja Cello seisoi kuin seipään niellyt ja tuijotti ponia. Lopulta Cello lähti liikkeelle, nosti koipea läheiseen männyntaimeen ja sitten asia oli Cellon osalta loppuun käsitelty.

Tunti meni rattoisasti, vaikka meiltä on Cellon kanssa jäänyt toi harjottelu tosi vähiin. Sen lisäksi alkutunnista huomasi, että ollaan taas keskitytty näyttelyseisonnan harjottelemiseen, Cello kun ei tahtonut oikein "irrota" liikkeisiin. Saa nähdä esittääkö Cello sitten ens viikonloppuna näyttelykehässä piruetteja tai kumarruksia.

Kirjahyllyprojekti on piirtoa vaille valmis. Tässä teille siis parit kuvat. Niitä oli tosin älyttömän vaikea ottaa koskei olohuoneessa pääse niin kauas hyllystä, että sen saisi näppärästi kuvaan ja mitään laajakulmaa ei vanhassa kamerassani todellakaan ole... ei kun taitaa siinä ollakin, mutten ole koskaan käyttänyt, eikä mulla ole hajuakaan miten sitä käytetään. Vastahan mä muutama päivä sitten tajusin, että ko. kamerassa on makrokuvausmahdollisuuskin. Että niin hyvin on tullut käyttöohjeet luettua näiden vuosien aikana. Vaan ehkä näistä kuvista selvän saa, tai ainakin pääsee vähän jyvälle asioista, uusia en nyt ajatellut ottaa.


Tässä siis isompi hylly melkeen koko komeudessaan. Perspektiivi tosin hukkaa hienon sisustusideani eli sen, että nuo kaksi pikkuista laatikostoa ovat vinossa, eivät suorassa, molempien toinen pää takaosassa hyllyä ja toinen etuosassa. Ja tää selvitys varmaan selvensi asiaa ihan älyttömästi.


Tää kuva paljastaa mitä on vielä kesken elikkäs päädyn neljä palkintohyllyä... siis niitä on siinä vasta kolme, eikä nekään paikoillaan. Sitten tuo yksi hylly, jolla istuu leijona, odottaa vielä viimeistelyään. Niin eikä tuo laatikosto tuossa päädyssä kuulu koko asetelmaan, se on menossa ihan muualle, onpa vaan toiminut aputasona projektin kestäessä ja sen päällä on edelleen läjä kamaa, kuten näkyy...


Sain myös toisen sisustuksellisen inspiraation (noiden kahden lokerikon lisäksi) ja laitoin toiseen päähän hyllyä paikan koirien korille. Ensin tosin näytti siltä, ettei kukaan halua moiseen paikkaan ja koriin mennä.


Viivi sitten lopulta päätti, että kori on ihan hyvä ja hyvässä paikassa.

Nyt taidan pistää saunan lämpenemään ja mennä patistelemaan KePon porrasprojektin parista sisälle ennen kuin olen ihan yksin popsinut kaikki kaupasta ostetut irtokarkit ja juonut koko pullon colaa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten siistiä. Voisitkohan projekisi päätyttyä tulla restauroimaan meidänkin kirjahyllyt??? Ehkä pitää vaan itte ottaa itteään niskasta kiinni... Voi, kun tuo Viivi on sulkku. :)