torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Arska the PK-länderi


Tää aamu, yllättävää kyllä, käynnisty lopulta vähän paremmin kuin pari edellistä. Tosin viideltä, kun satuin olemaan hereillä, siirsin kellon soimaan puoli tuntia myöhemmin kun normaalisti. Mikäs siinä siirtäessä kun tietää, ettei koirilla ole hätää; nuorimmainen kesälomalla ja vanhimmaisen kesäduunin työajat on varsin vaihtelevat, tänäänkin lähti vasta kun olin jo kotosalla, Cittarin kassa mikä Cittarin kassa Terveisiä vaan kaikille Nlan Cittarin kassoille, jotka tunnen, tosin niistä tuskin kovin moni tätä blogia lukee.

Aamu-ulkoilu koirien kanssa onnistu ihan hyvin... kun ei just sillon satanu. Maa oli kyllä märkä, mutta siihen nuo hienohelmat näyttävät jo tottuneen, sitä vikaa kun on tänä vuonna ollut aurinkoistenkin päivien aamuina, kastetta nimittäin, ettei sentään kumisaappaita tartte koko laumalle hankkia. Omat tossut kastuivat ihan märiksi, kumisaappaita kun en vapaaehtoisesti käytä, mahdanko tällä hetkellä edes omistaa, ja aamuisin en vaelluskenkiä tunnu osaavan jalkoihini laittaa, enemmän metodilla mitä helpompaa ja nopeampaa sen parempi.

Herra ja Rouva Linnun lapset kasvavat kohisten, pursuvat jo ulos pesästä, siis eivät kohta enää mahdu sinne, ovat nyt jo vähän kerroksittain. Mietinkin pikkutirppojen oloa katellessani, että ehkä lapset lähtee maailmalle sukkelammin kun ei tilaa ole ylettömästi, vaan olo käy tuota pikaa tukalan ahtaaksi Jos on liian hyvät olot, niin mikäs se on kotona ollessa... Herra ja Rouva Linnulla on kuitenkin kuiva ja suojainen koti, eikä siihen "petolinnutkaan" tule, kun on ihan ulko-oven vieressä, joten siinä on hyvä kasvatella pesue. Remontin jälkeen täytyy kattoa, että Herra ja Rouva Linnulle on ensi kesäksikin pesäpaikka, ei me tätä vuokrasopimusta aiota irtisanoa.

Kotona odotti aika iso kirjekuori. Siellä olivat Arskan uudet hienot jälkivaljaat, ihan tilaustyönä tehdyt. Vähän hirvitti, että mitenkähän ne mitat, oonko mitannut oikein ja oikeista kohti, joten heti sovittamaan ja ihka oikea on koko.

Arska oli vähän sitä mieltä, että kun kerta puetaan työvaatteet ylle, niin sitten kanssa lähdetään töihin, eikä suostunut poseeraamaan sisätiloissa vaan kuvan ottaminen meni ihan venkoiluksi. Ulos taas ei oikein viitsinyt mennä kuvaamaan kun siellä sato ihan täyttä päätä. Mutta ehkä näistä kuvista nyt jotain näkee. Kyllä kelpaa elokuussa mennä jälkijatkolle
Ai niin oon ihan unohtanut kertoa, että Arska on melkeen kuuluisuus: Koirankuje, valikosta ensin "Kurssit" ja sen jälkeen "Jäljestys alkeet" ja da-daa, siellä Arska esineruudussa, esine suussa, lähtemässä juur tuomaan esinettä meikäläiselle (joka en ole se kuvassa näkyvä tyyppi, Arska ei siis ole eksyksissä).

Tilattiin joku aika sitten nuorimmaisen kanssa hiirimatot, sellaiset, joissa on neljä USB-porttia, nuorimmainen sen takia, että tarvihee lisää USB-portteja, meikä taas sen takia, että koneen USB-portit on tuolla koneen takana jossain hyllyn uumenissa ja äärimmäisen hankalat käyttää. Sain tänään postista tekstarin, että paketin vois noutaa ja koska pakettia oli jo vähän odoteltukin, niin se piti tietty hakea het tänään.

Kun "postipoika" toi paketin hyllystä, niin ensireaktio oli, että minkä hemmetin lattiamaton mä oon tilannut, paketilla kun oli kokoa kun eteisen ovimatolla ja vähän enemmänkin. KePo tokas ääneen siinä tiskillä, että minkä ihmeen hiirimaton sä nyt tällä kertaa oikein oot tilannu , ihan kun tilailisin hiirimattoja alvariinsa... Vastasin, että no vähän laajemman, sellasen kunnon kokosen Postipojalla oli pokassa pitelemistä, mutta hienosti se sai naamansa pidettyä melkeen peruslukemilla. Niin ja oikeeta kamaa paketissa oli, nyt täytyy vaan kokeilla, että "matto ja kone ne yhteen soppii".

Meillä on taas vähän AkuAnkkaFiilis verannalla. Olinkin jo unohtanut minkä takia en oo verantaa kauheesti laittanut, sinne tuli... olikohan se toissavuonna... vettä sisään kun lumet suli. Sen jälkeen kattoa korjailtiin ja asia jäi unholaan, paitsi, että tänään sitä hemmetin vettä tuli taas Nyt on yks ämpäri ikkunalaudalla ja toinen lattialla siinä vieressä Vaan eipä kai se sen kummempaa kun KePo katolle, eikä oo alas tulemista ennen kun vika on löytynyt JA korjattu.

1 kommentti:

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Kiitti, Kipa, kampaajavinkistä - kävin siellä tänään ja pää on ihan uusi ja fiilis mahtava. :D Mikä nyt on kesälomaa aloittaessa!