torstaina, kesäkuuta 14, 2007

Ei koiraohjelmaa...


Ehkei päänsärky eilen ollutkaan pelkästään väsymyksen ja huonosti nukutun yön syytä, päätä nimittäin särkee tänäänkin. Ei sentään ihan aamusta asti, pääsin yli kymmeneen kun jysäri iski. Tai oli se taka-alalla koko ajan, mutta siedettävässä mittakaavassa, kympiltä oli pakko ottaa pilleri. Toisaalta väsymystä ei ehkäs nukkunut pois yhdessä yössä ja Totoro nukku suurimman osan yötä mun kaulani päällä tavalla tai toisella, ettei se uni ehkä kaikin osin kovin rentouttavaakaan ollut. Mutta aattelin vaan, että kun nenä vuotaa ja palelee, niin ehkä tässä voi olla jotain muutakin mukana, tai sitten ei.

Duunipäivä meni vähän tahmien, kiitos päässä olleen taustajyskytyksen, muttei sentään niin tahmasta ollut kun eilen. Ruokkiksella tein tosin sen erheen, että söin liikaa ja se kostautui noin tunti ruokailun jälkeen iskeneellä väsymyksellä. Olis pitänyt ihan välttämättä päästä pitkälleen...

Iltapäivällä tuli mun uus tietsikkapöytä, tosin liukenin ite paikalta ja jätin liikkeen miehet kasaamaan pöytää. Odotan todella mielenkiinnolla, että miltä se komeus kasattuna näyttää ja kuin helppo sitä on säätää haluamalleen korkeudella (satulatuolille / tavantuolille tarpeen mukaan) jne. Niin ja kone lisälaitteineen on nipussa sivupöydällä, joten onpa aamuksi askaretta kun tökkii piuhoja paikoilleen ja kattoo, että lähteekö kaikki pelittämään niin kun pitää. Ai niin ja uus puhelinkin tuli tänään, vielä kun oppii sitä käyttämään.

Tänään ei ollut mitään koiraohjelmaa, mutta muuta ohjelmaa kyllä. Ajoin duunista Nummelaan ja ensin kävin postissa, jossa meni ikä ja terveys kun molemmilla kassoilla oli aikaaviepiä asioita. Sinä aikana kun odotin vuoroani kertyi taakseni varmaan ainakin 10 hengen jono. Onneksi mun asiani oli nopeaa sorttia.

Postilta ajoin Instruun, hain uuden verenpainemittarin Cellon tuhoaman tilalle... tai no ei Cello sitä tavallaan tuhonnut, pudotti vahingossa ja kun mittari oli kivikautista mallia, niin siitä katkesi sellainen hammastikkua ohuempi liitin. Instrun myyjätär oli ilmeisesti valmistautunut esittelemään mittareita huolella...
- Päivää, haluaisin ostaa verenpainemittarin.
Myyjätär siirtyy esittelylaitteiden viereen ja ottaa tukevan asennon:
- Täällähän niitä, millaista olette ajatelleet.
- No mä netistä katoin, että otan ton Omron M7:n.
Myyjätär hieman hämmentynyt ilme kasvoillaan:
- Ahaa, no siinähän se sitten...
Hintakaan ei ollut sen kummempi kun muuallakaan mistä katsoin.

Instrusta huristin Pierre Cavallon konkurssiloppuunmyyntiin katsomaan mitä siellä ehkä vielä oli. No ei ollut paljoa ei, tänään oli viimeinen päivä jos nyt oikein käsitin. Sattui kuitenkin silmään hihaton kesäpusero, just mun väriä, joten sen ostin ja sitten kipitin autolle kattomaan kuin pal aikaa vielä pitäis odotella keskimmäistä, joka oli luvannut olla noudettavissa 15.10.

Auton kello näytti 15.07, joten kiiruusti Cittarin parkkiin ja tekstari keskimmäiselle, että missä päin auto seisoo. Keskimmäisen kodin kautta meille.

Niin se on taas yksi päivä melkeestä takanapäin. Vielä kun saunoo, niin se on sitten siinä. Huomenna onkin ensin akutäti ja sitten Arskan jälkimettä, joten kiirettä pitää. Lauantain jälkeen pitäis vauhdin vähän hiipua, ellen sitä ennen keksi jotain uutta...

Nyt kuitenkin hyvää yötä ja kauniita unia!

Ei kommentteja: