perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Wubba-kuriiri


Joku saattaa ehkä muistaa, että Totoro sai jonkin aikaa sitten itelleen oman Wubban, mutta muille sellaista ei silloin liiennyt. Sovittiin kuitenkin Kikan kanssa, että hän käy hakemassa Arskallekin oman, vähän isomman, Totorolla kun on keltainen Wubba kokoa S. Tänään, ruokatunnin jälkeen, soi puhelin ja Wubba-kuriiri ilmoitti olevansa tulossa, aika loistavaa palvelua, eikö. Kun tavattiin ulkosalla, niin kysymys kuului, että punanen vai sininen... ihan kun multa sais sellasia kysellä, otin molemmat...

Kotiin päästyäni kaivoin Wubbat kassista ja kysyin Arskalta, että kumpi. Arska valkkas punasen. Wubbasta on sitten iloa riittänyt koko rahan edestä ja vähän enemmänkin. Loisto-ostos. Wubbaa piti purra, sitä piti heitellä, sitä piti pudotella sohvalta ja taas hakea lattialta, sen päällä piti kelliä, sitä piti ravistaa raivoisasti, sitä piti kiskoa kilpaa jne.
Tässä Arska ja WubbaJa täällä lisää kuvasatoa Arskasta ja Wubbasta.

Käytiin vähän shoppailemassakin, tarkotus oli löytää olohuoneeseen sopiva CD-DVD-torni, mutta sen sijaan matkaan tarttu lähinnä muutama ale-DVD-leffa ja KePon kouriin jotain aletyökaluja. Turhuuden markkinoilta ostin koirille yhden punkan, se kun oli KodinYkkösessä puoleen hintaan ja kun kertakaikkiaan en saanut näppejäni siitä irti, vaikka kuin yritin. Sen lisäksi löysin vihdoin sopivia (kooltaan) muovilootia, joihin aion tunkea koirien taluttimet, pannat, valjaat yms. vermeet. Nyt ne on vaan tungettu yhdelle eteisen kaapin hyllylle, eikä sieltä koskaan tartu käteen oikeat tavarat ja pahimmoillaan sieltä saa käteensä ison mytyn ja saadakseen siitä irti edes yhden erillisen taluttimen, saa tehdä tosillaan töitä. Jospa nyt sais tonkin asian järjestykseen.

Huomenna sitten näytelmiin Tuusulaan, että pitäsköhän lähteä keräämään näyttelykamoja kasaan.

ps.
Rouva ja Herra Linnun lapset lähtivät tänään. Aamulla kun lähdin töihin, niin yksi pikkuinen istui pihalla, tarhan aidan päällä, kolme oli pesässä. Kun tulin kotiin, niin yksi istui pesän vieressä, loput olivat jo lähteneet. Nyt pesä on tyhjä ja remontti voi jatkua.

Laitoin tossa näyttelykassin kuntoon ja huomasin, että Aasan numerolapussa lukee valioluokka. Ihan varmasti ilmotin veteraaniluokkaan, yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi. Ehkäpä asia kehän alkaessa selviää.

Nyt nukkumaan.

Ei kommentteja: