sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Rajua rakkautta


Tänään on ollut yhtä hyvä sää kun eilen ja sen verran lämmintäkin on ollut, että koirat ovat hakeneet varjopaikkoja leikkeihinsä ja lepäilyynsä. Pyykkiurakka jatkui täydellä teholla koko päivän, varsinkin kun kaivossa tuntuu vettä riittävän, joka ei kesäaikaan oo mikään itsestään selvyys, just vein viimeset pyykit ulos odottamaan huomista auringonpaistetta. En tosin oo mistään tarkastanut, että onko huomiselle edes luvattu aurinkoa, kunhan oletan. Nyt on pyykkikori melkeen tyhjä, siellä on yksi tyynyliina ja yksi pyyhe, siinä kaikki. Tänään on tosin saunapäivä ja nuorimmainenkin tuli kotiin...

KePo on remontoinut ulkoeteistä ja sai siivouskaapin valmiiksi, joten nyt on imurille paikka, eikä se loju ahtaan eteisen täytteenä. Ruohot on mökin pihalta ajettu ja partyteltan pystytys alotettu ens viikonloppua silmällä pitäen. Koirat on kulkeneet mun perässäni... vai pitäiskö sanoa jaloissani, kun oon kuskannut pyykkiä ees taas. Välillä nelijalat ovat tehneet parhaansa kampatakseen meikäläisen kun ei pyykkikorin takaa aina ole mitenkään erinomainen näkyvyys. Pystyssä oon kuitenkin, kamppausyrityksistä huolimatta, pysynyt.

Tän päivän kohokohta oli Camin vierailu. Pikkuruisesta Camista on kasvanut jo ihan "koiran kokonen", vaikka kyllä Totoro edelleen on aika pal Camia isompi. Ensin Totoro käyttikin leikeissä painoetua hyväkseen, mutta lopulta leikki oli tosi tasaväkistä, Cami kun on pieni, ketterä ja nopea. On se vaan edelleen mielettömän ihanaa tavata "lapsosiaan" ihan livenä Tästä tapaamisesta on muistona lävistys huulessa, rajua on pikkumiesten rakkaus, ei voi muuta sanoa.

Kamerassa on nyt yhdet akut kestäneet vähän kuvaamistakin. Toisia kun yritin ladata, niin ne kuumenivat niin kuumiksi, ettei niihin voinut koskea. Poltin itse asiassa sormeni kun otin akut pois laturista, että kummassakohan se vika lopulta on; kamerassa vai akuissa. Täytyy käydä ostamassa parit uudet akut ens viikonloppua varten.

Tänään sain otettua kuvia Camista ja Totorosta, ovat kotisivuilla, ja päivän puuhien lomassa tallensin muistikortille myös nämä isä-poika -kuvat, joiden myötä Tuulensuoja toivottaa kaikille hyvää yötä.


Se olis sit päiväuniaika.


Onks sulla tyyny hyvin?


Kauniita unia!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nehän on melkein kuin kaksi marjaa... :)))