keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007

Herra ja Rouva Lintu perheineen


Ja eilen aamulla mä kuvittelin olevani väsynyt... Jos väsymyksen taso nousee tätä tahtia viikon pitkin, niin perjantaina mä en enää kertakaikkiaan kykene nousemaan punkasta, en sitten ollenkaan.

Kun olin hakannut torkkua tunnin , siis ihan oikeesti tunnin, niin pääsin jotenkuten jaloilleni, sain vaatteet päälle ja kengät jalkaan tarkoituksena mennä koirien kanssa ulos. Onneksi laitoin välioven kiinni, muuten en olis saanut mukaani varmaan yhtään koiraa, siis vapaaehtoisesti, vaan olisin joutunut hakemaan ne ja joko kantamaan ulos tai pistämään taluttimiin. Mutta koska väliovi oli jo kiinni, niin porukka pysähtyi portaille seisomaan, Viivi yritti vielä ehtiä ulko-oven raosta sisäpuolelle. Ai minkä takia? No kun ulkona sato vettä ja sehän nyt ei ole itseään kunnioittavan länderin sää, ei sitten ollenkaan.

Lopulta sain koirat houkuteltua pihalle ja luovuin ajatuksestakaan tehdä muuta kuin pissattaa porukan sukkelasti, kaikki muut suunnitelmat olisivat olleet tuhoon tuomittuja. En sitten tiedä kävivätkö Aasa ja Viivi lopulta ollenkaan pissalla, en ainakaan nähnyt arvon ladyja kuin portailla sadetta pitämässä, mutta olin kyllä keskittynyt enemmän Totoroon kuin muihin. Pojat, Arska, Cello ja Totoro, tovin asiaa selkeästi pohdittuaan, kiersivät kanssani jonkinmoisen "lenkin" ja kävivät todistettavasti asioillaan. Sisälle oli kuitenkin jokaisella kiire, joten kun a) pissi b) kakka c) joku muu asia oli toimitettu, niin juoksujalkaa portaille. Cello ainoana, kai silkkaa miellyttämisenhaluaan, kulki kanssani melkeen viimeseen asti, mutta vaan melkeen...

Herra ja Rouva Lintu asuvat, kuten viime vuonnakin, porraskatoksessa. Tämä haittaa vähän remonttia, mutta ootellaan, ei siihen enää kauaa mene kun Herra ja Rouva Linnun lapset lentävät maailmalle, eikä me haluta häiritä pesuetta remontilla, joten remonttia tehdään Herra ja Rouva Linnun ehdoilla.Iltapäivä ja ilta menivät sadetta pidellessä, tosin koirat suostuivat paremmin ulos kun aamulla. Mitään erityisen älykästä en kylläkään saanut tehtyä, aika pino kuviakin odottaa päivittämistään kotisivuille, no ehkä joku toinen päivä.

Ei kommentteja: