tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Tiistaikarkelot


Tänään oli Cellon tanssipäivä, ollaan nyt NonStop-ryhmässä, tänään ekaa kertaa vasta, joten tavattiin ihka uusia naamoja. Kuus koirakkoa meitä oli paikalla, neljä urosta ja kaksi narttua. Kaksi viidestä oli Cellolle ennastaan tuttuja, mutta eipä Cello mitään vieraille sanonut, yhden nartun kanssa olisi ihan väkisin halunnut päästä seurustelemaan, mutta uskoi lopulta, ettei siinä naisissa oltu vaan tanssitreeneissä.

Tahti olikin vähän toinen kun alkeiskurssilla ja kokeneemmat olivat selkeesti miettineet, työstäneet ja harjoitelleet sellaisia juttuja, jotka eivät olleet meille alkeiskurssilaisille tulleet mieleenkään. Ens kertaa varten täytyy siis ihan miettiä pari juttua, esim. lopputervehdys, ja sitten vielä harjotella sen verran, että ne jotenkin luontuvat. Tuntui muutenkin, ettei Cellolla ollut ihan paras päivä, oli vähän kun unohtanut vanhoja juttuja, jotka vasta lopputunnista alkoivat palautua herran päähän.

Tehtiin paljon liikkeitä ryhmänä ja toisaalta liikkeitä yksin, mutta ryhmän keskellä. Cellolla on yllättävän hyvä keskittymiskyky niissä tilanteissa, vaikkei esim. seuraaminen mitenkään skarpilta näytä. Sotkeuduttiin pariin otteeseen taluttimeen kun en sitä joka välissä irrota, joten täytyy muistaa ostaa lyhyt talutin, siis tosi lyhyt, ens lauantaina näytelmistä. Luulis siellä olevan taluttimissa valinnan varaa ja mukana myös lyhyitä taluttimia. Lisäksi mun on etittävä koiratanssia varten kevyemmät kengät, nykyiset on niin tunnottomat, että oon pari kertaa tallannut Cellon varpaille. Kenttä on onneksi pehmeä hiekkakenttä, joten Cello-raasun varpaat ovat säästyneet vaurioilta. Vähän pelkään pahinta, että on mentävä ihan kenkäkauppaan asti, mutta katotaan nyt ensin mitä kaapeista löytyy.

Iltasella kahlasin läpi VHS-filmivarastoa ja sitähän sitten riitti. Ensin KePo valkkas ne filmit, jotka halusi säästää, sitten vanhimmainen ja nuorimmainen tekivät saman. Ite yritän huomenna ehtiä käydä loppuläjän läpi; osa säästöön ja osa kiertoon. Jos vaikka kävis ihme ja päästäis eroon yhdestä laatikostosta verannalla, se olis ihan loistavaa. Mutta en taida vielä nuolasta.

Ei kommentteja: