maanantaina, syyskuuta 26, 2011

Puita ja puita

Tänään on onneks ollu poutaa, joten on päästy ulos useempaan otteeseen. Kauaa ei kerralla olla, mut sen aikaa, et jokainen ehtii taapertaa vähän sinne tänne ja vähitellen aika tuntuukin venyvän ja uteliaisuus voittaa, joten jotain juttuja pitää käydä vähän tutkimassakin. Tän päivän saldo on kaikki tähänastiset kakat ulos ja aika monta pissiäkin ja sehän tietää aina vähemmän sotkua sisälle.

Myös aikataulutettu maitobaarin aukioloaika on aavistuksen auttanut, pennut on jopa syöneet pikkasen kiinteetä ruokaa. Viikon päästä ne ehkä saattaa syödä melkeen kun edellisestkin pentueet...

Jos sit vaikka vähän kuvasatoa kun sellastakin nyt ois. Niin ja kotisivuille on päivitettynä pentujen neliviikkoiskuvat, Voiton kuvat ja Porthoksestakin muutama uus kuva. Vaan tänne näitä pentujen kuvia.

Frida on ollut koko ajan hirmu kiinnostunut pennuista ja ehtikin tehdä tuttavuutta pentujen kanssa ennen action lomaansa. Vaan kuin ollakaan, pennut ei olleet yhtään niin kivoja ja kiinnostavia enää kun joutu niitten sekaan ja useempi alko pyöriä jaloissa. Tässä Frida ja Doris.


Aika monta länderiä mahtuu pieneen punkkaan


ja oikeastaan vielä useampikin, jos tarve vaatii.


Olohuone on alkanut vetää pentuja puoleensa, eteinen samoten. Eteiseen ipanat jo on parit kerrat rynnineetkin kun portti ei oo ollu lukossa. Olohuoneeseen aukeaa jo lähiaikoina väylä, mut siellä pennut tarttee jatkuvaa vahtimista, jottei satu vahinkoja. Tässä Arska ja Dorati, taustalla Viivi.


Valmiina reissaamaan ulkoa takasin sisälle.


Tänään on lämmitetty takkahuonetta ja apulaisiahan mulla riittää.

Domino


Dorati


Doris


Toisten mielestä tosin on mukavampi halata eläviä puita kun hieroa itteään tikkusiin polttosellasiin. Dops ja vanha tammi.


Ei kommentteja: