tiistaina, syyskuuta 20, 2011

Paljon ja ei paljon mitään

Maitopossut jatkaa löysäilyä. Miten mulla on sellanen olo, että ainakin pari edellistä länderipentuetta on tässä vaiheessa liikkuneet jo pal enemmän kun nämä... No ehkä aika kultaa muistot, koskapa yleensä en oo mitenkään ootellut, että koska ipanat alkaa riehua, enemmänkin päinvastoin. Ehkä se on tää vähänen lukumäärä, et oottelee enemmän niitten tekemisiä kun taas isomman lauman kanssa toivoo, ettei ne nyt ihan kaksviikkosina vielä koko kämppää valtais.

Mitäs me sit on tehty kun ei olla pal mitään tehty. No oon ainakin pari aamua nukkunut surutta ysiin asti, varmasti sitä ehtii heräillä tässä aikasemminkin kun ipanat tuosta kunnolla alkaa riehua, joutunee siinä kohti suorittamaan ekan ulkoilun kuudelta kun täällä muukin porukka herää. Täytyy siis ottaa ilo irti näistä muutamista aamuista kun KePokin ystävällisesti on käyttänyt aikuset koirat pihalla ennen duuniin lähtöä.

Sunnuntaina tosiaan kaivelin CDsoittimen ja sunnuntai-iltana soitettiin Hunab Ku -levykettä, se on chakraphonilla soitettua huuhaamusaa, jos joku ei tiedä, samoin eilen aamusta. Iltapäivällä vaihdoin soittimeen Hui kauhistus -paketista luonnonilmiöt; ukkosta, sadetta, raesadetta ja mitä siinä nyt onkaan. Kukaan ei reagoinut mitenkään, vaikka aika isolla volyymillä annoin paukkua. Tänään on sit kuunneltu ilotulitusta ja ammuntaa, jossain hirmupaukekohdassa Doris heräs, vilkuili hetken ympärilleen, mut kun kaikki muut vaan nukkua horotti, niin jatkoi neitokin uniaan. Huomiseks täytyy kaivaa esiin jotain muuta...

Varmaan pahin reaktio ääniin tuli kun eilen lämmitin takkaa ja kun homma oli siinä vaiheessa, että saatto pistää pellin kiinni, niin potkasin alaluukun kii ja miten se tällä kertaa paukahtikin voimalla, kun yleensä menee ihan nätisti. Sitä ääntä joku pelästy sen verran, että vinkas, mutten ehtinyt nähdä kuka. Hedda riensi lastensa avuksi tuota pikaa ja kaikki oli ihan rauhallisia kun pesään vilkasin. No tuskin siitä elinikäsiä traumoja jäi, täytyy paukauttaa seuraavankin kerran.

Puoliltapäivin kaivelin esiin vaaleenpunasen pentujenkuljetuslootan, pakkasin sinne karvan ja lämminvesipullon, pennut myös, foliohuopa kainaloon ja pihalle. Ei pihalla toki voi kauaa olla kun ei penskat vielä kovin innolla paikkoja tutki, mut tovin voi kuitenkin haistella syysilmaa. Sit takasin lootaan ja sisälle.

Heddaa ei otettu mukaan, se kun menee het huovalle pötkölleen ja avaa maitobaarin, eikä se nyt ole tarkotus. Hedda oli asiaankuuluvan häkeltynyt kun pakkasin penskat lootaan ja jätin arvon rouvan sisälle. Kun palattiin reissusta, niin Heddan piti ensin tarkastaa pennut, sit loota (oishan sinne joku voinut jäädä, joopa joo) ja sen jälkeen Heddan piti päästä ulos tarkastamaan, etten ollut unohtanut yhtään pentua sinnekään. Piti ihan sanoa, että ei niitä kuule ole kun neljä, eikä ne siitä lisiä, vaikka kuin etit.

Naperoita pihamaalla

Vähän muutakin kun pentuasioita oon sentään ehtinyt tehdä. Tiskasin (tiskikoneesta kun oon luopunut kuten töllöstäkin, mistähän seuraavaks), enkä voinut olla kummastelematta, että mistä ihmeestä sitä tiskiä oikein lappaa, varmaan täällä on joku musta aukko, mistä likaset tulee tohon tiskarille ja sit puhtaat menee kaapista takasin sinne mistä on tulleetkin, eihän mulla voi olla noin pal ees astioitakaan...

Makkarin ikkunan pesin, se kun keväällä jotenkin unohtu pestä. Vielä pitäis jaksaa makkarin kattovalaisin avata ja ottaa sieltä pölyt pois. Se kun on auringonmuotoinen, niin nyt siellä on sitten mustia auringonpilkkuja... Pyykkikone pyörii tietenkin, kuis muutenkaan, sillä pennut on alkaneet lorotella sinne tänne, eikä Hedda enää ole koko aikaa "luuttuamassa". Tähän asti se onkin mallikkaana äitinä pitänyt pentulan niin siistinä, etten ole pissiä pal nähnyt, enkä kakkoja ollenkaan.

Viimeset pentupakettikamatkin kotiutuivat eilen kun hain ne postista. Annan kyllä täydet 10 pistettä ja enemmänkin Findogsille, harvasta paikasta sitä enää asiakkaalle soitellaan kun ei kaikkea tilattua tavaraa olekaan saatavilla. Kaiken lisäksi soittaja oli katsonut valmiiksi korvaavat tuotteet, vastaavat ja samanhintaiset, joita ehdotti. Muutenkin toivomukseni (3poikaväristä ja 1tyttövärinen, jos toivoa saa) oli otettu loistavasti huomioon ja palvelu oli todella ystävällistä. Suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja: